Temas

Universitat de Barcelona

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Dones a la ciència: poca representació i menys oportunitats que els homes

Avui ens ha visitat per a berenar Sònia Estradé, que és professora d’Enginyeria Electrònica i Biomedicina de la Universitat de Barcelona. L'hem convidat després que ella hagi estat protagonista en la commemoració que s'ha fet a la UB del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. Ella assegura que les dones tenen una representació molt baixa en la ciència en general i molt minsa en sectors com el seu, el de la nanociència. Amb tot, ens ha sorprès relacionant la física i la copla!

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Descobert un lligament al tormell que no surt als llibres d’anatomia

L’investigador i professor de la facultat de medicina de la UB, Miquel Dalmau, explica al programa La Ciutat amb Mònica Günther la investigació que ha permès descobrir aquest nou lligament al turmell que fins ara no estava descrit als llibres d’anatomia.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 14/09/2018

El director general d’Universitats, Josep Pallarès, respon en directe a les declaracions d’Ada Colau en les que assegurava que li han ofert facilitats per acabar la carrera. A més, els divendres són dies de recomanacions a La Ciutat: les gastronòmiques amb Edu Pascual, les literàries amb Maria Dolors Garcia-Pastor i les de plans d’oci amb Marta Pérez. A més, descobrim una app per trobar aparcament a Barcelona.