Temas

The Beatles

CULTURA

Los Beatles 'sinfónicos' ya suenan en Zaragoza

Desde ayer, jueves, hasta el domingo, una orquesta sinfónica formada por 20 músicos acompaña a los cuatro integrantes de la banda que dan vida a los cuatro de Liverpool, en un espectáculo que rompe la cuarta pared y convierte al público en el quinto 'beatle'

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/11/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'inici de la temporada de neu a l'estació aranesa de Baqueira Beret parlant amb el seu director comercial Xavi Ubeira. Seguim amb el musicòleg Jordi Cano que durant els propers espais ens proposarà enfrontaments musicals i avui els comencem amb dos de les grans bandes: The Beatles vs The Rolling Stones. I en l'espai de cuina i de gastronomia, el xef Gabriel Jové ens fa la seva aposta pels estrellats de la Guia Michelin que es lliuren aquesta nit a Barcelona.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

The Beatles vs The Rolling Stones

The Beatles i The Rolling Stones són les dos bandes que més han influit en el món de la música pop i rock de l'actualitat. Sorgits als anys 60 els dos grups icònics han cultivat grans èxits musicals que a dia d'avui encara es mantenen ben vius. A La Ciutat Lleida en parlem amb el musicòleg Jordi Cano, per confrontar cronològicament com ha estat l'evolució dels dos grups i també per trencar el mite de la disputa, més mediàtica que real, que sempre ha apuntat a rivalitats entre les dues bandes.

PODCAST

Rock'n'Roll Animal 15x01: Beatles & Stones... Stones & Beatles...

Estamos de vuelta y ya vamos por la 15ª temporada... Aunque parece que estemos a mediados de los sesenta, cuando se alternaban los lanzamientos de Beatles y Rolling Stones, pero la casualidad ha querido que con muy pocas semanas de diferencia estemos disfrutando a la vez de la que se supone que es la última canción de la banda de Liverpool y un álbum más de los londinenses.