Temas

sil

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Tertúlia SIL: El futur de la logística a debat

Aprofitant que estem avui al SIL, al Saló Internacional de la Logística, hem convidat a quatre representats del sector per parlar sobre el present i el futur de la logística.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Pere Navarro: ‘El SIL ja és una marca’

El Saló Internacional de la Logística reuneix a Barcelona més de 12mil participants que representen a unes 650 empreses, el 40 per cent de les quals són internacionals. El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, considera que el saló ja ha creat la seva pròpia marca.

SIL

Pere Navarro: "Si la logística s'atura, s'atura el món"

El SIL fa 25 anys en una edició marcada per la reinvenció tecnològica i l'aposta per la sostenibilitat de la logística. El repartiment urbà amb bicicleta, les taquilles intel·ligents i els robots d'emmagatzematge són algunes de les novetats

ONDA CERO CATALUNYA - SIL

La innovació en el sector de la logística

A La Ciutat amb Mònica Günther analitzem de quina manera innoven les empreses del sector logístic mitjançant una tertúlia des del SIL a la que van participen Jaime Gener, director general de Linde Material Handling Iberia; Fernando Fandiño Oliver, director de vendes pel sud d’Europa de Mobile Industrial Robots i Israel García, director de tecnologies d’Alfil Logistics.