Temas

pablo mérida

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 03/10/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Secció de cinema amb Pablo Mérida que ens comenta el festival "Oh, la la" i les novetats de la setmana, entre elles la nova de Woody Allen "Rifkin's Festival" i la musical "Explota explota". A la secció d'història amb Óscar González, l'Òscar ens parla de la nació Russa al llarg de la història.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Palmarès del BCN Film Fest 2020

Comentem els guardons principals del BCN Film Fest 2020 i primeres estrenes cinematogràfiques post confinament

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nit de cinema a Nits de Ràdio

El BCN Film fest és el primer certamen que permet als crítics i als espectadors en general veure cinema a les sales de cinema des que es va imposar el confinament

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 14/03/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta avui a la secció de cinema que per primer cop recomana... no anar al cinema, tot i que seguim analitzant les pel·lícules de Pixar per l'estrena de "onward" A la secció d'història amb Óscar González ens comenta els perills de la falta de rigor en estudis històrics, continuant l'anàlisi amb el que comenta el llibre "Pseudohistòria contra Catalunya. De l'espanyolisme a la Nova Història" Sempre cal llegir i escoltar més d'una interpretació per anar acostant-se als fets.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nit de cinema a Nits de Ràdio

Pablo Mérida ens comenta la seva selecció setmanal d'estrenes cinematogràfiques, repassem l'èxit de "El hombre invisible" i analitzem la nova proposta de Pixar: "Onward"

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 01/02/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "Adú" i "Underwater" A la secció d'història amb Óscar González parlem de les grans epidèmies que ha viscut la humanitat

LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

Nits de ràdio 18/01/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "Jojo Rabit" una de les nominades als oscars i "Malasaña 32" producció española de terror. A la secció d'història amb Óscar González parlem d'una novel.la històrica "El cielo sobre Alejandro" de Luis Villalón.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 11/01/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "1917" ambientada en la I guerra mundial. A la secció d'història amb Óscar González analitzem avui com eren realment els anys 20 del segle passat, eren realment tan feliços com sembla?

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nit de Cinema

A la secció de cinema de Nits de Ràdio parlem amb Pablo Mérida de la estrena de la última entrega de Star Wars "El ascenso de Skaywalker"