Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

pablo mérida

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 14/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida ens comenta avui a la secció de cinema que per primer cop recomana... no anar al cinema, tot i que seguim analitzant les pel·lícules de Pixar per l'estrena de "onward" A la secció d'història amb Óscar González ens comenta els perills de la falta de rigor en estudis històrics, continuant l'anàlisi amb el que comenta el llibre "Pseudohistòria contra Catalunya. De l'espanyolisme a la Nova Història" Sempre cal llegir i escoltar més d'una interpretació per anar acostant-se als fets.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 01/02/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "Adú" i "Underwater" A la secció d'història amb Óscar González parlem de les grans epidèmies que ha viscut la humanitat

 • David Cervelló

  LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

  Nits de ràdio 18/01/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "Jojo Rabit" una de les nominades als oscars i "Malasaña 32" producció española de terror. A la secció d'història amb Óscar González parlem d'una novel.la històrica "El cielo sobre Alejandro" de Luis Villalón.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 11/01/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida arriba, com tots els divendres, amb les estrenes de la setmana, amb especial atenció a "1917" ambientada en la I guerra mundial. A la secció d'història amb Óscar González analitzem avui com eren realment els anys 20 del segle passat, eren realment tan feliços com sembla?

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 14/12/2019

  Pablo Mérida ens comenta les estrenes cinematogràfiques de la setmana, comentem les nominacións als globus d'or. A la secció d'història Òscar Gonzàlez ens parla del llibre: "El Cid. Historia y mito de un señor de la guerra", parlem amb el seu autor en David Porrinas per saber més d'aquest periode històric i de la vida del seu protagonista, era realment com la imatge que tenim d'ell per les películes?

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 06/12/2019

  Pablo Mérida ens comenta les estrenes de la cinema, que aquesta setmana al ser pont s'estrenen avui. L'exitosa autora Rut Nieves ens presenta avui a nits de ràdio "Naciste para disfrutar" una obra amb la que ens explica els motius pels que fins ara moltes dones no aconseguien gaudir d'emocions i sexualitat i com fer el canvi per guadir plenament. David Morales ens acosta el món de les al·lèrgies amb Dra. Mª Teresa Dordal, presidenta de la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 30/11/2019

  Pablo Mérida, el nostre expert en cinema, comenta les principals propostes per aquesta setmana i destaquem "Last Christmas" amb Emilia Clarke i banda sonora plena de cançons de George Michael. Óscar González a la secció d'història ens proposa parlar de "El bestiario de las catedrales" i ho fem conversant amb el seu autor Mario Agudo Villanueva. Aprendrem molt del significat de la representació d'animals en l'art i la cultura popular.