Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

pablo mérida

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 30/11/2019

  Pablo Mérida, el nostre expert en cinema, comenta les principals propostes per aquesta setmana i destaquem "Last Christmas" amb Emilia Clarke i banda sonora plena de cançons de George Michael. Óscar González a la secció d'història ens proposa parlar de "El bestiario de las catedrales" i ho fem conversant amb el seu autor Mario Agudo Villanueva. Aprendrem molt del significat de la representació d'animals en l'art i la cultura popular.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 23/11/2019

  Pablo Mérida el nostre expert en cinema ens proposa avui "Los miserables" una película francesa que versiona el clàssic, sino mostra un relat de la França actual. David Cervelló en canvi ens parla de Frozen II. Óscar González a la secció d'història ens parla de la figura d'Alejando Magno.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 16/11/2019

  Pablo Mérida el nostre expert en cinema ens proposa avui tres estrenes interessants, en especial "una de cotxes" amb el duel entre Ford i Ferrari portat a la pantalla gran. Óscar González a la secció d'història ens parla de grans viatges, grans aventures al llarg dels anys. Com era viatjar a l'antiguitat? Quins han estat els reptes més arriscats i quant de temps els va dur realitzar aquests viatges que han fet història com el de Magallanes, Colom, Marco Polo...

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 09/11/2019

  Pablo Mérida el nostre expert en cinema ens proposa avui, contra tot pronòstic, "Estafadoras de Wall Street", ens explica els motius. Óscar González a la secció d'història ens porta l'edat fosca i altres moments històrics tot parlant del llibre "Imperios y bárbaros La guerra de la Edad Oscura. Parlarem amb l'autor José Soto Chica, una autèntica master class d'aquest historiador i ex militar.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 01/11/2019

  Pablo Mérida el nostre expert en cinema ens proposa cinema de Halloween i debatim sobre la nova entrega de Terminator David Morales ens porta fake news, millir dit la forma de no fer-lis cas tot parlant amb Carola Soler, periodista i membre de l’equip de verificació de notícies Verificat

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 12/10/2019

  Pablo Mérida ens comenta aspectes del festival de Sitges i de l'estrena més destacada de la setmana, en aquesta ocasió la nova de Woody Allen. Óscar González ens porta la història a Nits de Ràdio. Seguim la masterclass sobre l'antiga Roma, avui aprenem com estaven organitzades les ciutats estat i com es van anar annexionant a Roma per esdevenir ciutadans.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 05/10/2019

  Pablo Mérida ens comenta l'estrena més destacada de la setmana, en aquesta ocasió la película "El Joker" que pot portar a Joaquin Phoenix a lluitar pels Oscar. Óscar González ens porta la història a Nits de Ràdio. Seguim la masterclass sobre l'antiga Roma, transició entre república i imperi Romà. Figures com la de Ciceró serán les protagonistes de la nit d'història d'avui.