Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Nadal

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

  L'Alexa ja sintonitza Onda Cero Catalunya

  El servei de veu d'Amazon ja ens sintonitza. Si aquest Nadal et regalen un d'aquests altaveus, pots demanar-li que et posi la nostra emissora, bé sigui en directe o mitjançant els podcasts dels diferents programes. Però l'Alexa et pot solucionar moltes altres coses, que avui ens explica en Carles Lamelo.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 27/12/2018

  Avui hem glossat la figura de Joan Manuel Serrat i hem repassat, amb les notes de veu de l'audiència, algunes de les cançons més destacades del cantautor català. A més, hem entrevistat el cantant Toni Subirana, que ens porta un disc de poemes de Nadal cantats. I també hem parlat del nou servei de veu d'Amazon. Alexa ja sintonitza Onda Cero Catalunya. Ens ho ha explicat en Carles Lamelo.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Gisela somiava amb ser princesa Disney... i ho va ser!

  La cantant catalana ens ha acompanyat en aquesta tarda tan nadalenca. Amb ella hem repassat la seva carrera, des que va entrar a OT al 2001 fins a l'actualitat, que ha tornat a les taules del Teatre Apolo de Barcelona amb la seva obra 'Gisela y el libro mágico'. Amb ella, cantem les nadales més importants perquè, per a nosaltres, és la Mariah Carey catalana.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 24/12/2018

  Avui hem fet un programa especial amb motiu de la Nit de Nadal. El nostre punt de partida ha estat una historia Disney que, a més, ha tornat fa uns dies al cinema: Mary Poppins. Ha vingut a berenar la cantant Gisela Lladó, que torna al teatre amb la seva obra 'Gisela y el libro mágico'. I hem acabat entregant el premi de 'La nadala de La Brúixola'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/12/2018

  Avui hem preguntat a les persones que ens escolten si ja ho tenen tot a punt per als àpats d'aquest Nadal. A més ens han visitat el director i un dels actors de l'obra 'El llarg dinar de Nadal', que han berenat amb nosaltres. Hem repassat l'actualitat musical i l'agenda amb Lluís Soler i hem acabat felicitant el Nadal amb una nota de veu molt especial que ens ha arribat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS PAELLA

  Els canelons de Sant Esteve en versió Günther

  Mònica Günther ens explica la procedència dels canelons que ens mengem per Sant Esteve. Van arribar d'Itàlia, però a Catalunya els vam fer nostres i els vam convertir en pla de les festes de guardar. A més, proposem uns canelons per a persones que no tenen massa temps per cuinar.