Temas

Nadal

TENIS

Duro sorteo para Rafa Nadal en el Open de Australia

El español Rafael Nadal (1) arrancará su defensa al título contra el zurdo británico Jack Draper, mientras que el serbio Novak Djokovic (4) comenzará su andadura en el primer ‘major’ de la temporada contra el canario Roberto Carballés.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Matrícula oberta a tota la ciutadania per als Casals de Nadal de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha obert el període de matricula oberta per als Casals de Nadal que ofereix per a infants de 3 a 12 anys per a les vacances escolars, que van del 22 de desembre al 8 de gener. En l’obertura d’aquest procés, es posen a disposició de les famílies les places vacants que hi ha als dos torns i a les diferents escoles on es fan els casals. En parlem a La Ciutat Lleida amb la regidora d'Educació a la Paeria, Sandra Castro.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les regles del Nadal: gaudir en família i regals en quantitats saludables

Ens apropem a l'època de l'any més màgica per a totes les famílies, sobretot aquelles on hi ha canalla que gaudeixen de tots els elements que conformen el Nadal. Són unes dates per gaudir amb la família però sense oblidar que els més petits són els protagonistes de les nits més màgiques, ja sigui per l'arribada del Pare Noel, el Tió de Nadal o els Reis Mags. En parlem a La Ciutat Lleida amb l'Eva Juncà, mare, professora de Secundària i supervivent de la vida moderna.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tret de sortida del Nadal a Lleida

La ciutat de Lleida ha donat el tret de sortida al Nadal amb l'encesa de llums, que va tenir lloc divendres a la ciutat, així com també a les diverses activitats que hi haurà durant les properes setmanes. Una encesa de llums que ha arribat més tard, com a mesura d'estalvi energètic, tal com parlàvem a La Ciutat Lleida amb el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme a la Paeria, Toni Postius.