Temas

Miquel Montoro

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, avança el calendari de vacunació i Salut ja parla del mes de juliol per començar a vacunar els menors de 40 anys. Tres mesos després de l'empresonament de Pablo Hasel, els partits sobiranistes demanaran al Congrés que derogui les injúries a la Corona i l’enaltiment del terrorisme. Entrevista amb l'artista Lo Pau de Ponts que presenta l'avançament del seu primer disc, "Sigues Tu", una cançó que ha comptat amb la col·laboració del youtuber Miquel Montoro. Nous programes a la televisió i a les plataformes i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

ENTREVISTA AMB LO PAU DE PONTS A LA CIUTAT LLEIDA

Lo Pau de Ponts i Miquel Montoro s'uneixen en un cant reivindicatiu a l'autenticitat i el món rural, en l'avançament del primer disc de l'artista lleidatà

Lo Pau de Ponts ha aprofitat els mesos de confinament per a hibernar i crear noves cançons per al que serà el seu primer treball discogràfic: "Ojo, que ja hai arribat!" i que es publicarà el proper mes de juny. Comença a escalfar motors amb la presentació de la cançó "Sigues Tu" que ha comptat amb la col·laboració del youtuber mallorquí Miquel Montoro, amb qui ja havia treballat anteriorment. A La Ciutat Lleida en parlem amb lo Pau de Ponts.

ENTREVISTA EN JULIA EN LA ONDA

Miquel Montoro: "Quiero ser mecánico de tractores antiguos"

Miquel Montoro, el conocido youtuber del campo, ha pasado por Julia en la onda para hablar de su pasión por el medio rural: "Son muchos años de observar, de escuchar a la gente mayor y aún me queda mucho por aprender".