Temas

Llarena

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 27/08/2018

Quim Torra i Carles Puigdemont aborden el nou curs polític que és a punt de començar amb una reunió a Bèlgica. La ministra de justícia Dolores Delgado assegura que l’executiu de Sánchez defensarà la integritat jurisdiccional d’Espanya, i afegeix que NO li donaran l’esquena al magistrat del Suprem Pablo Llarena. I la policia nacional ha detingut a Castellterçol, al Moianès, un home sospitós d'haver violat i matat un nen d'11 anys a Holanda l'any 1998.

el Ejecutivo defenderá la jurisdicción de España

Gobierno cree que el amparo legal a Llarena le corresponde al Poder Judicial

La vicepresidenta del Gobierno, Carmen Calvo, ha asegurado que el Ejecutivo defenderá la jurisdicción de España en la demanda civil contra el juez del Tribunal Supremo Pablo Llarena en Bélgica, pero ha dejado claro que el amparo legal y el apoyo al juez le corresponde al propio Poder Judicial.

pero no defenderá a Llarena por sus comentarios privados

El Estado se personará en Bélgica si se cuestiona la instrucción del procés

El Ministerio de Justicia ha advertido de que contratará un bufete privado de abogados que defienda "la soberanía e inmunidad jurisdiccional" de España en el procedimiento civil abierto en Bélgica contra Pablo Llarena si el tribunal belga cuestiona la causa abierta por el "procés" que instruye este juez.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 02/08/2018

Després de la comissió bilateral d’ahir, el diàleg entre la Generalitat i l’Estat continuarà en els propers mesos a través de reunions sectorials. La Policia Nacional ha detingut una persona per la protesta dels CDRs contra el jutge Pablo Llarena quan sortia de sopar en un restaurant a Mont-ras, Girona. I l’endemà de la desconvocatòria de la vaga de taxis, ara el sector demana disculpes per les formes i els danys col•laterals de la vaga.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/07/2018

Pablo Llarena rebutja l'extradició de Carles Puigdemont només per malversació i retira les euroordres contra ell i la resta de polítics independentistes fugats. Mentre, la fiscalia s'oposa a les peticions d'alliberament dels 9 polítics empresonats. I també hem explicat que el departament d’empresa de la Generalitat reclama al nou govern de Sánchez que derogui el decret que facilita el trasllat de seus socials.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 17/07/2018

Pedro Sánchez torna a reivindicar el diàleg per solucionar el conflicte català. La mesa del Parlament es dona 24 hores més per decidir si permet o no substituir de forma temporal als 6 diputats suspesos per Pablo Llarena. També hem explicat que les administracions locals, públiques i privades s'uneixen contra les agressions sexuals en locals d'oci.