Temas

DIPUTACIÓ

Coronavirus

Retoman las visitas en la residencia "Sagrado Corazón" de Cuenca

Catorce mayores de la residencia "Sagrado Corazón de Jesús" de la ciudad de Cuenca, dependiente de la Diputación provincial, se han reencontrado esta semana con sus familias. En turnos, y con todas las medidas de seguridad, "La Bene" ha abierto de nuevo sus puertas a la vida.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Plans per al cap de setmana: escapar-se a Lleida

Les comarques de Lleida van batre rècord de viatgers a l'estiu; el cap de promoció del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, ens explicarà quines novetats presenten per a aquesta tardor.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 12/10/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Les comarques de Lleida van batre rècord de viatgers a l'estiu; el cap de promoció del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, ens explicarà quines novetats presenten per a aquesta tardor. Aquesta setmana Barcelona ha sigut l'escenari d'una trobada internacional de nòmades digitals, una nova tendència entre el turisme i el treball; entrevistem Danniel Page, un dels seus organitzadors. L'escriptor Fernando Gamboa ha recorregut diversos països dels cinc continents i comparteix les seves aventures amb els oients de Gente Viajera Catalunya. Per acabar el programa els proposem un viatge arreu del món a través de la gastronomia amb els xefs del restaurant Ovnew, de l'hotel Hesperia Tower, Jaime Lieberman i Jon Giraldo.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/07/19

Nuria Marín és la nova presidenta de la Diputació de Barcelona gràcies a l'acord entre el PSC i JxC. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat el processament de Quim Torra i desestima la sol·licitud de recusació que el president català havia fet contra el jutge que instrueix la seva causa. I també hem explicat que els treballadors de terra d'Iberia convoquen vagues per 27 i 28 de juliol a l'aeroport de Barcelona

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 10/07/19

Ada Colau i Jaume Collboni pacten el nou govern municipal amb 6 grans àrees. A menys de 24 hore spel ple de constitució de la Diputació de Barcelona, ERC continua pressionant JXC per que trenqui l'acord amb el PSC. I també hem explicat que ja ha passat a disposició judicial el jove de 18 anys acusat d'abusar sexualment d'un nadó de 13 mesos.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 08/07/19

ERC demana a JXC que es repensi el seu pacte de govern amb el PSC a la Diputació de Barcelona. Quim Torra ha recusat el jutge instructor de la causa per no haver despenjat el llaç de la façana de la Generalitat en periode electoral. I també hem explicat que la víctima de la Manada de Manresa assegura que la van forçar amenaçant-la amb una pistola.