Temas

cocido

LV FEIRA DO COCIDO DE LALIN

Lalín presentou a Feira do Cocido na Cidade da Cultura

O alcalde de Lalín, José Crespo, presentou en Santiago a súa Feira xunto a directora xeral de Turismo Nava Castro; o secretario xeral de Política Lingüística, Valentín García; e a concelleira de Cultura, Begoña Blanco.

ON EGIN

Los cocidos, los mejores aliados en invierno

En nuestro espacio On Egin el cocinero Oscar Peñín nos ha dado las mejores pautas para calentarnos en estos días de invierno. La solución pasa por un buen cocido, sopa, caldo o crema, pero también por segundos platos propios de estas fechas y postres que se sirven calientes.

PROGRAMA COMPLETO

Gente Viajera de Galicia 18/11/2022

Literalmente media vida en EE. UU. y media vida en Galicia. Silvana Sieiro nos contó esas dos mitades vitales describiendo similitudes y antagonismos. Patti Blanco continúa de ruta por los cocidos de Galicia.

CON SUSANA PEDREIRA

Más de Uno Pontevedra 07/11/2022

Abrimos o programa coa actualidade da xornada, marcada polo incendio de Pontesa, e buscando a previsión metereolóxica para as vindeiras horas. Abrimos tempo de entrevista co alcalde de Lalín, José Crespo, e falamos do mundo do motor con Abel Millán. Ademais, como cada luns, escoitamos música nunha nova edición de "Cántamo... en galego!".

Máis de Un Pontevedra

Lalín celebra este domingo a LIV Feira do Cocido

Falamos co alcalde, Xosé Crespo, do programa da Feira lalinense, a única festa gastronómica de todo o Estado que conta coa distinción como Festa de Interese Turístico Internacional

SE NOS VA LA OLLA

La comarca de Sarria celebra cuatro días de degustación del cocido porco celta

Diez locales de hostelería ofrecerán desde el sábado 26 hasta el martes 1 de marzo cocido, raciones y tapas elaborados con productos porco celta. En Navia de Suarna celebran este domingo la edición XXXI de su Festa da Androlla y la Ribeira Sacra llega el "Estase Cocendo" en el que participan 70 establecimientos. Habrá además visitas guiadas, encuentro motero o rutas a caballo. Con Mercedes González repasamos estas y otras citas gastronómicas como la cata calificación de la D.O Ribeira Sacra que volvió a celebrarse tras la anulación del pasado año por la pandemia.