Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

cecilia

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/10/2019

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'actor Quim Masferrer que ara homenatja la 'Bona gent' al Club Capitol de Barcelona. A més, en Xavier Abelló ens ha fet el relat polític de la setmana a 'Passos perduts', que ha mirat al dilluns, quan es preveu la sentència de l'1 d'octubre. En David Cervelló ens ha portat les faves de la setmana, la Georgina Boixereu ens ha recordat la cantant Cecilia i en Marc Navarro, la María Gómez, en Pablo Alcaraz i la Núria Mora ens han portat de ronda per Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Cecilia: el mite musical que va desafiar la censura

  Evangelina Sobredo (Cecilia) és encara a dia d'avui un mite a Espanya. Una dona que, bebent de músics com The Batles, Simon and Garfunkel o Bob Dylan, va aconseguir trencar molts tabús a través de la música. Entre ells, el de la violència exercida pels homes sobre les dones. Però també va plantar cara a la censura quan Espanya ja s'encaminava cap a un nou temps polític.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 09/10/2018

  Aquest 9 de novembre hem dedicat el programa a Cecilia, que amb el seu tema 'Un ramito de violetas' va assolir l'èxit musical i va marcar aquesta data al calendari. I hem preguntat a l'audiència a qui li enviarien flors. A més, hem berenat amb Alain Hernández, actor que forma part del repartiment de 'El fotógrafo de Mauthausen'. En Lluís Soler ens ha portat les cites musicals dels propers dies i amb la informació del dia hem completat aquest últim programa de la setmana.