Temas

Broadway

Teatro

Así Aprendí A Quererte

Una obra de Jorge Cruz que habla de la maternidad joven, además con una enfermedad rara e incurable y todo en un tono de tragicomedia. Es un musical con melodías de Broadway que se representará mañana, a las 20 horas, en el Auditorio Municipal Francisco Nieva. El precio de la entrada es de 5€.

ESPECTÁCULO

Un viaje musical con Alberto de Paz

El pianista cordobés, junto a Franc Luna y Elena Morínez, ofrecen un concierto con los musicales de Broadway llevados al cine de Hollywood como protagonistas

ENTREVISTA EN POR FIN NO ES LUNES

¡A escena! Los grandes musicales de Broadway

Hoy en Por Fin No Es Lunes abrimos un telón en el tiempo con el periodista y escritor Luis Poyo porque ha elaborado una guía sobre un género que nos hace cantar a todos, el musical.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Fer un musical a Broadway és el somni daurat de molts artistes

Avui ens han visitat per a berenar dos artistes majúsculs: en Pablo Puyol i l'Estíbaliz Ruiz. Tots dos formen part de l'elenc que aquests dies representa a Barcelona el musical 'A Chorus Line', que produeix el malagueny Antonio Banderas. L'actor confia que des de Broadway s'acabin fixant en aquesta versió que ha fet del musical original (Nova York, 1975) i poder anar a representar-lo a la catedral del musical: a Broadway!

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/03/2020

Avui hem fet La Brúixola dels musicals, amb motiu de la visita d'Estíbaliz Ruiz i de Pablo Puyol per a berenar. Tots dos formen part de l'elenc del musical 'A Chorus Line' (Teatre Tívoli, Barcelona). A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quin és el seu musical preferit. En Jaume Mas ens ha portat la càpsula del temps fins al 1990 per explicar-nos el naixement de Telecinco i hem fet debat sobre l'eutanàsia amb diferents experts i actors implicats en aquest debat. La Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia.

CULTURA, A LA BRÚIXOLA

Antonio Banderas porta al Tívoli de Barcelona el clàssic i referent dels musicals 'A Chorus Line'

Antonio Banderas té bon olfacte i sap que aquest és un gran moment per als musicals a Espanya, que ja s'ha convertit en la tercera potència mundial en la matèria només per darrere dels EE.UU. i el Regne Unit. Per això ha decidit portar al Teatre Tívoli de la capital catalana el clàssic 'A Chorus Line'. El paper protagonista recaurà en l'actor Pablo Puyol. Ens ho explica l'Adriana Díaz.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El mag Pablo Barán fa desaparèixer, aquesta vegada sí, Robert Calvo!

Avui ha vingut a berenar al programa en Magic Pablo... o el què és el mateix: Pablo Barán. Un jove il·lusionista que amb només 23 anys és capaç de fer desaparèixer persones i també ballar i fer un gran show. Vaja, més que un mag és un autèntic showman que anima els diumenges a la tarda al Teatreneu del barri de Gràcia de Barcelona.