Se nos va la Olla espacio de Gastronomia con Ruben Amorín

Se nos va la Olla espacio de Gastronomia con Ruben Amorín

Na sección gastronómica de Ourense na Onda entrevistamos hoxe a Miguel Angel, das pastelerías para que (ademais de avanzarnos algún proxecto) nos fale das frechas de San Valentín que estos reposteiros realizan con éxito dende hai anos e que constitúen un fermoso agasallo de San Valentín. Asemade, Rubén Amorín revélanos duas recetas de postre para endulzar esta romántica data.

ondacero.es

| 14.02.2014 13:37

Na sección gastronómica de Ourense na Onda entrevistamos hoxe a Miguel Angel, das pastelerías para que (ademais de avanzarnos algún proxecto) nos fale das frechas de San Valentín que estos reposteiros realizan con éxito dende hai anos e que constitúen un fermoso agasallo de San Valentín. Asemade, Rubén Amorín revélanos duas recetas de postre para endulzar esta romántica data.