Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 23/09/2020

La Brújula C. Valenciana 23/09/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas, innovació, emprenedoria, ciència i tecnologia. Hui desinfectants en l'espai Consum. Celebrem el cinqué aniversari de Marina de Empresas amb un repàs pel seu treball en la veu de Neus Garcia. Coneixem com celebraran enguany la Setmana de la Informàtica amb Alejandro Blasco, president del Col·legi d'enginyeria informàtica de la Comunitat valenciana, COIICV. I també hui Emilio Soria catedràtic d'Enginyeria Electrònica de la U.V i codirector del Màster Propi d'Intel·ligència Artificial Avançada i Aplicada de la Universitat de València.

OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 18/09/2020

La Brújula C. Valenciana 18/09/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, comença amb el repàs de les notícies del dia que ens ofereix Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana que hui s'atura a la Fira de les comarques que organitza el Patronat de Turisme de la Diputació de València, amb el director del qual, Evarist Caselles, parlem aquesta vesprada. També donem la benvinguda a les tortugues babaues que han nascut a L'Oceanogràfic i els contem l'oferta d'oci i cultura de les tres províncies per aquest cap de setmana.

OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 17/09/2020

La Brújula C. Valenciana 17/09/2020

La Brújula Comunitat Valenciana Notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas parlem hui del moviment Alerta Roja que reclama atenció i ajuda per al sector dels esdeveniments aturat per complet per la Covid 19. Juan Aguirre, la meitat d'Amaral ens conta com preparen concerts com el que els portarà a Borriana i que els permetrà tocar de nou davant el seu públic. En Sagunt hui han celebrat la primera jornada de seguretat i ho conta hui María José Gimeno.