Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Logotipo Onda Cero

La Brújula C. Valenciana 17/10/2019

La Brújula C. Valenciana 17/10/2019

La Brújula Comunitat Valenciana apunta a les notícies que ens conta Amparo Piqueres i després amb Palmira Benajas, dediquem uns minuts a la bona música, la d'Izal amb el qual parlem junt Javi Mendigacha, d'Europa FM Comunitat Valenciana. També amb Noemí Carrión parlem del taller que aquesta vesprada ofereix als assistents a un esdeveniment per a start-ups. Des de l'Oceanogràfic ens conten com les tortugues autòctones han tornat a l'Albufera i ens avancen com celebraran demà el dia del Peix Serra i el de les aus que serà la setmana vinent.

Logotipo Onda Cero

La Brújula C. Valenciana 16/10/2019

La Brújula C. Valenciana 16/10/2019

La Brújula Comunitat Valenciana amb totes les notícies del dia que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas, innovació i emprenedoria. Parlem dels Premis "Ponemos la primera piedra" de Lafarge amb la responsable de recursos humans de l'empresa i amb Adrian Plazas CEO de General Drones, un dels primers guanyadors que ara és ja una empresa consolidada. A més a més cap de setmana complet a Fira València del qual els parlem a la Brujula C.V: Urbe, la fira del sector immobiliari del qual parlem amb Juan Valero, president i El Saló internacional de la Franquícia amb el seu director Francisco Valero. També l'espai de Consum i les notícies de la innovació.

Logotipo Onda Cero

La Brújula C. Valenciana 11/10/2019

La Brújula C. Valenciana 11/10/2019

La Brújula Comunitat Valenciana contem les notícies amb Amparo Sánchez i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas. Passem per La Vall d'Albaida per passejar les seues muntanyes dins d'un programa d'excursions que organitzen municipis de dues comarques: La Vall d'Albaida i L'Alcoià. També parlem amb l'Alcalde d'Aiora, José Vicente Anaya que ens convida a la Fira del primer tall de la mel, que és aquest cap de setmana. Des de L'Oceanogràfic la investigadora Consuelo Rubio ens explica el treball que està fent sobre el morbilivirus que afecta els dofins a la Mediterrània.