La Brújula C. Valenciana 27/11/2020

La Brújula C. Valenciana 27/11/2020

Hui en La Brujula Comunitat Valenciana noticies amb Amparo Sánchez y despres amb Amparo Piqueres La Brújula Gente Viajera, on anem a conèixer de la mà de Celia Pèris, Guia turística oficial de la CV, la comarca del Camp de Morvedre.Els proposem algunes de les rutes que poden fer per aquesta zona. A més a més, també coneguem propostes culturals per a gaudir el cap de setmana, en les acosta El Centre del Carmen Cultura Contemporània.

Más de Uno Valencia 12:30 27/11/2020

Más de Uno Valencia 12:30 27/11/2020

En Más de uno Valencia, con Mª Paz Fernández, hemos hablado con José Saiz, director artístico del Teatro Flumen sobre la divertida programación de este fin de semana. Gemma Seguí, responsable del programa de atención a personas en extrema vulnerabilidad de Cruz Roja en Valencia ha hecho balance de la primera semana de funcionamiento del albergue para personas sin hogar ante la COVID-19. Tomás Fuentes nos ha contado cómo consiguen que el público "confiese" su anécdota más embarazosa en "La ruina". Eduard Ureña ha dado las noticias más destacadas de la jornada, Jordi Gosálvez nos ha traído la última hora del deporte valenciano, Boro Peiró nos ha acercado las novedades de las fiestas, Alfred Picó, director de Taiko Meteorología nos ha puesto al corriente de la previsión meteorológica para este fin de semana y desde el departamento de librería de El Corte Inglés, Alberto García nos ha recomendado "la novela de la semana".

La Brújula C. Valenciana 26/11/2020

La Brújula C. Valenciana 26/11/2020

Hui en La Brújula Comunitat Valenciana noticies amb Amparo Sánchez i després en el marc de la Setmana europea per a la prevenció de residus, Amparo Piqueres esta en directe a Redit, La Xarxa d'Instituts Tecnológics de la Comunitat Valenciana. Anem a conèixer amb més detall les tasques d'innovació que ací es desenvolupen en aquest centres i com treballen per a qye la I+D+i aplegue al teixit empresarial valencià. Ens apropen projectes de sostenibilitat basats, alguns d'ells, en la transformació de residus i en la valoració dels mateixos.

La Brújula C. Valenciana 25/11/2020

La Brújula C. Valenciana 25/11/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Amparo Piqueres la part d'innovació.

La Brújula C. Valenciana 23/11/2020

La Brújula C. Valenciana 23/11/2020

Hoy en La Brújula Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ha repasado la actualidad de la jornada. Y como todos los lunes repasamos, la actualidad del deporte de la mano de Eduardo Esteve.

La Brújula Comunitat Valenciana

Semana Europea de Reducción de Residuos

Esta semana se celebra la Semana Europea de Reducción de Residuos. Esta iniciativa tiene por objetivo promover e implementar acciones de sensibilización sobre los recursos sostenibles y la gestión de los mismos, y en Onda Cero nos unimos a esta iniciativa, con un programa especial “La Brújula Comunitat Valenciana” el jueves 26 de noviembre con propuestas de acciones cotidianas que nos ayuden en nuestro día a día en la gestión de los residuos y el respeto al medio ambiente.

La Brújula C. Valenciana 20/11/2020

La Brújula C. Valenciana 20/11/2020

La Brújula Comunitat Valenciana notícies amb Núria Moreno i després amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat valenciana. Hui en les nostres visites amb guies oficials de la Comunitat Valenciana, Amparo Morató ens convida a gaudir de La ruta de la seda. També s'acostem a les propostes que hotelers o hostalers fan per tal de continuar endavant i parlem amb la directora de l'Hotel Campanile d'Alacant que ens conta com estan començant el lloguer d'habitacions per a llargues estades per tal de poder continuar oberts. A l'espai de CAC Vicente Pelejero, ens explica els concursos que han convocat per a que els xiquets i els joves s'acosten a la ciència.

La Brújula C. Valenciana 19/11/2020

La Brújula C. Valenciana 19/11/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després un poc de cada cosa en Palmira Benajas. Un poc de música i moltes paraules amb Javi Mendigacha i Ainoa Arteta que ens parla de música i de fogons. Un poc d'art i un manifest amb la comissaria de l'exposició 'Terrenos baldíos. Comunicado urgente contra el despilfarro' dels artistes Almalé i Bondía. A l'Oceanogràfic celebrem l'aniversari de Kilu, la beluga que va néixer fa quatre anys a les instal·lacions.

La Brújula C. Valenciana 18/11/2020

La Brújula C. Valenciana 18/11/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas, innovació i sostenibilitat per a conéixer hui que són les comunitats energètiques amb Juan Sacri, Ceo de Sapiens energia. Hui Begoña Vilata des de Redit ens porta un convidat de luxe, Pablo Mas, director general de Yuccs, una marca de sabatilles fetes en un nou material creat a Aitex i fabricades a Elx. A més a més, parlem de foie i pate a l'espai de Consum i de les propostes que ens fan des de La Ciutat de les Arts i les Ciències.

La Brújula C. Valenciana 17/11/2020

La Brújula C. Valenciana 17/11/2020

Amparo Sánchez ens conta les notícies del dia i Eduard Ureña dirigeix la tertúlia amb Adolf Beltran (eldiariocv.es), Hèctor Sanjuan (El Mundo) i Xavier Aliaga (El Temps).

LO MÁS

opinión

ex presidente del Gobierno

PROGRAMA COMPLETO

opinión

Programa completos