Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 17/01/2020

La Brújula C. Valenciana 17/01/2020

La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas Gente Viajera C.V. Hui parlem amb el Secretari Autonòmic de turisme Francesc Colomer del que serà la presència de la comunitat a FITUR. Viatgem a Xelva que aquest cap de setmana celebra el Cuentanton, contes contats al costat de la foguera i passem per L'Oceanogràfic per parlar de la desaparició dels teuladins de les ciutats.

OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 16/01/2020

La Brújula C. Valenciana 16/01/2020

La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas i Javi Mendigacha parlem amb el cantautor Ismael Serrano que estarà a Castelló demà. Il·luminar-te, el festival de teatre d'Ombres de Sagunt també és protagonista juntament amb tres propostes culturals per als pròxims dies en la comunitat.

OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 15/01/2020

La Brújula C. Valenciana 15/01/2020

.La Brújula Comunitat Valenciana, amb Amparo Sánchez coneixem les notícies del dia i després amb Palmira Benajas comencem amb l' espai de Consum i parlem d'innovació, amb Patrícia Pastor directora de GoHub,, de Global Omnium que ha anunciat hui una important inversió en l'empresa valenciana Solver. Ens acompanyen també emprenedors seleccionats a Lanzadera en la nova convocatòria per a ser accelerats i amb Clara Solves de l'IBV coneixem com l'antropometria s'aplica per part de les empreses en el projecte 3D-body-hub.