La Brújula C. Valenciana 25/06/2021

La Brújula C. Valenciana 25/06/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Núria Moreno i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas. Al Rebost hui parlem de peix de llotja de la Comunitat Valenciana amb Sergio Albiol, president de COINCOPESCA. Els festivals de l'estiu seran protagonistes amb la col·laboració de Javi Mendigacha que hui ha convidat al programa a Pablo Alborán i a Ana Mena que actuarà al Big Sound el cap de setmana pròxim. Tanquen la temporada amb la participació dels professionals de l'Associació de Guies turístics oficials de la C.V. i hui Maria Hernández Reinoso ens conduirà a conéixer la sorprenent Paterna.

La Brújula C. Valenciana 24/06/2021

La Brújula C. Valenciana 24/06/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas comencem per l'espai de Consum i després, junt amb Javi Mendigacha, parlem amb la cantant Rozalen, que visitarà la Comunitat Valenciana en diverses ocasions aquest estiu per a participar en els cicles de concerts que s'han organitzat. També la capitana del vaixell-escola Goleta Cervantes Saavedra Norah Fernández Cuesta i a biòloga de l'Oceanogràfic Guadalupe Garcia ens parlen de la II Travessia Planeta Blau que s'ha organitzat per al mes d'agost.

La Brújula C. Valenciana 22/06/2021

La Brújula C. Valenciana 22/06/2021

Amparo Sánchez ens conta les notícies del dia i Eduard Ureña dirigeix la tertúlia amb Adolf Beltran (eldiariocv.es), Alicia Martí (La Razón) i Víctor Romero (elconfidencial.com).

La Brújula C. Valenciana 21/06/2021

La Brújula C. Valenciana 21/06/2021

Hoy en La Brújula Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ha repasado la actualidad de la jornada. Y como todos los lunes repasamos, la actualidad del deporte de la mano de Jordi Gosálvez.

La Brújula C. Valenciana 18/06/2021

La Brújula C. Valenciana 18/06/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Núria Moreno i després, amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui al Rebost coneixem la tasca de l'empresa Natural de Montaña que ha tret al mercat la marca De Anna que ofereix als principals supermercats productes tan nostres com garrofons, bajoques o tavelles i que ha envasat tresors com la pericana o els capellans torrats. També hui al Rebost la regidora de turisme d'Albatera ens presenta el producte de l'estiu la Breva d'Albatera i ens conta que tenen de particular aquestes bacores alacantines. Amb guia, hui recorrem la comarca Els Ports a l'interior de Castelló amb Mònica Segura, guia oficial de la Comunitat Valenciana.

La Brújula C. Valenciana 17/06/2021

La Brújula C. Valenciana 17/06/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas parlem junt Javi Mendigacha amb els promotors del Big Sound, el festival que portarà la millor música urbana a València el primer cap de setmana de juliol. També hui coneixem les "xarxes fantasmes" contra les quals lluita la Fundació Oceanogràfic i ens acostem a EFA Malvesia de Llombai, premiat al certamen Grandes Iniciativas pel seu projecte innovador.

La Brújula C. Valenciana 16/06/2021

La Brújula C. Valenciana 16/06/2021

Hui en la Brújula Comunitat Valenciana, Núria Moreno ens conta les notícies i després amb Palmira Benajas parlem d'innovació i amb la col·laboració de Begoña Vilata de Redit parlem amb Carlos Atienza, director d'innovació en tecnologia sanitària d'IBV del macroprojecte Digithealth23 que permetrà invertir 130 milions d'euros en una autèntica revolució sanitària. A la Brújula de la sostenibilitat presentem un concurs de fotografia sota el títol La Mostra del Canvi i amb el catedràtic d'informativa de la UPV Paolo Rosso coneixem que es podrà detectar la desinformació mitjançant ferramentes d'intel·ligència artificial.

La Brújula C. Valenciana 15/06/2021

La Brújula C. Valenciana 15/06/2021

Amparo Sánchez ens conta les notícies del dia i Eduard Ureña dirigeix la tertúlia amb Xavier Aliaga (El Temps), Alicia Martí (La Razón) i Xavier Borràs.

La Brújula C. Valenciana 14/06/2021

La Brújula C. Valenciana 14/06/2021

Hoy en La Brújula Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ha repasado la actualidad de la jornada. Y como todos los lunes repasamos, la actualidad del deporte de la mano de Eduardo Esteve.

La Brújula C. Valenciana 11/06/2021

La Brújula C. Valenciana 11/06/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Núria Moreno y després amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana. Començarem hui a La Vila Joiosa, parlant amb Antoni Espinosa, director de Vilamuseu d'un premi que els han lliurat sobre accessibilitat augmentada. Al Rebost hui trobem les cireres, producte de temporada i parlarem de les que produeixen a Mas de Roc una cooperativa alcoiana amb producció de cireres amb IGP Cireres de la muntanya d'Alacant. I una setmana més amb la col·laboració dels guies turístics oficials de la comunitat coneixerem el nostre territori. Concretament Rebeca Pérez ens ensenyarà Morella, en la comarca d'Els Ports a Castelló