Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Logotipo Onda Cero

La Brújula C. Valenciana 11/12/2019

La Brújula C. Valenciana 11/12/2019

La Brújula Comunitat Valenciana primer amb les notícies que ens conten Amparo Sánchez i Ramón Pérez i després amb Palmira Benajas parlem d'innovació, emprenedoria,ciència o tecnologia. Hui des d'AIJU, l'institut del producte infantil ens expliquen que estan desenvolupant una eina per a formar als adults en la compra digital de productes per a xiquets. També els contem detalls d'un congrés dels arxivers valencians que analitzarà la innovació al seu camp.A més a més des de la Cooperativa Consum ens parlen de les carxofes i repassem l'actualitat de l'emprenedoria, la ciència o la innovació.

Logotipo Onda Cero

La Brújula C. Valenciana 04/12/2019

La Brújula C. Valenciana 04/12/2019

La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies que ens conten Amparo Sánchez i Ramón Pérez i després amb Palmira Benajas, l'espai de Consum amb el caqui com a protagonista, la innovació amb Jordi Nebot CEO de PaynoPain. Hui també analitzem les conclusions del congrés Tour4all sobre creuers accessibles que s'ha celebrat a València i amb Javi Mendigacha rebem Coque Malla que estarà el 6 a Sant Vicent del Raspeig a Alacant i el dia 7 al Palau de les Arts a València.