Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 04/06/2020

La Brújula C. Valenciana 04/06/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després Construïm futur amb tu, amb Palmira Benajas que parla hui de la reactivació del sector de l'hostaleria. Ens acompanya Vanessa Martínez que ens porta els testimonis de dos cuiners amb estrela Michelín, Raul Resino i Begoña Rodrigo i una cafeteria d'Alzira. Després ens acompanyen Manuel Espinar, President de la FEHV i els presidents de les associacions de bars i cafeteries Juan Carlos Gelabert, de Salons de banquets, Ignacio Aliño i de discoteques Oscar Iglesias

OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 03/06/2020

La Brújula C. Valenciana 03/06/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas parlem de la síndrome de la cabanya a l'espai de Consum i la Consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica y Transició Ecològica Mireia Mollà parlem de l'esborrany de la llei valenciana de canvi climàtic i transició ecològica. Per últim amb Ignacio Villanueva, de Confortauto, parlem de manteniment i posada a punt dels nostres cotxes.