VILA-REAL

Vila-real implica els treballadors de l’atur agrari en la neteja i manteniment del Millars

L’Ajuntament de Vila-real i el Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars han organitzat aquest matí una jornada de neteja de l’entorn, amb l’objectiu d’afavorir la conscienciació sobre el manteniment de l’entorn protegit i implicar diferents col•lectius en el respecte i la neteja del paratge.

ondacero.es

Castellón | 14.08.2019 08:48 (Publicado 14.08.2019 08:46)

Trabajadores en paro
Trabajadores en paro | Trabajadores en paro

Els alumnes de l’Aplec d’Estiu i el programa de l’Inem Agrari han participat en l’activitat, a la qual s’ha sumat també l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i els regidors d’Economia, Xus Madrigal, Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, i Serveis Socials, Álvaro Escorihuela.

Els 17 alumnes de l’Aplec han començat la jornada amb una xarrada del guarda fluvial i el visionat de dos vídeos de la sèrie sobre el Millars impulsada pel Consorci.

Posteriorment, s’han dirigit des del Centre de Natura del Termet fins a la zona del Molí Paquero per a ajudar en les tasques de neteja de l’entorn, proveïts de bosses, guants, gorres i motxilles.

A ells s’han sumat els treballadors de l’atur agrari, en una iniciativa que pretén involucrar als beneficiaris d’aquest programa en la millora de l’entorn natural.