VILA-REAL

Torna Santa Caterina amb 250 parades

El recorregut compatarà de nou amb una fira d´atraccions en la zona del Barranquet.

ondacero.es

CASTELLON | 23.11.2018 08:55

La plaça Major acollirà un any més parades de les ONG´s que enguany participen en la cita.
La plaça Major acollirà un any més parades de les ONG´s que enguany participen en la cita. | ONDACERO.ES

Vila-real es prepara per a acollir una nova edició de la fira de Santa Caterina, declarada festa d'Interès Turístic Provincial, que torna aquest diumenge, 25 de novembre, amb 250 parades de tot tipus de productes artesanals i típics d'aquestes dates per a donar la benvinguda a la temporada nadalenca.

L´organització de la fira ha rebut un total de 305 sol•licituds per a participar, en la seua majoria de comerciants que repeteixen d'anys anteriors. No obstant açò, el responsable de l'àrea d´Economía Xavi Ochando recorda que, “malgrat la gran superfície disponible, no totes les demandes es poden acceptar, ja que l'objectiu és que la cita compte amb un producte diferenciat, amb especial presència dels elements tradicionalment nadalencs, tant decoratius –com els pessebres-, com d'alimentació”.

Segons la procedència, 64 parades són de Vila-real, 71 de municipis dels voltants, com Borriana, la Vall d'Uixó, Onda, Benicàssim, Castelló, Betxí, Suera, Sant Joan de Moró, Sogorb, Figueroles, Cervera del Maestrat, Nules, Cabanes, Almenara, Eslida, la Salzadella o Catí. A més, hi haurà 75 parades arribades des d'altres punts de la Comunitat, com Ontinyent, València capital, Alacant, Sueca, Torrent, Sagunt, Elx, Alaquàs, Paiporta, Silla, Calp, Tous, Burjassot, Alzira, Paterna, Villena, Xixona, Onil, Dènia o la Vila Joiosa. De la resta de l'Estat arribaran 17 estands, tant de Catalunya, com de Múrcia, Ciudad Real, Albacete, Madrid, Tarragona, Osca, Còrdova, Galícia, Conca, Teruel o Lugo. A Santa Caterina no faltarà l'espai dedicat a la solidaritat, ja que entre les 250 parades hi haurà espai per a 22 ONG, que s'instal•laran a la plaça Major.

També repeteix el muntatge de la fira d'atraccions, en col•laboració amb l'Associació de Feriants de Castelló, per la qual cosa hi haurà tot un tram de la fira que va des de la capella del Crist de l'Hospital fins a Pius XII dedicat a parc d'atraccions per a gaudir de l'ambient festiu.