Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

El pròxim febrer estarà finalitzada la remodelació del sostre del CEIP José Soriano

Vila-real preveu altres projectes amb càrrec al pla Edificant, entre d´altres el nou col-legi Escultor Ortells.

ondacero.es
  CASTELLON | 19/12/2019
L´alcalde José Benlloch i la regidora d´Educació, Aida Beteta junt amb els arquitectes i tècnics de l´Ajuntament durant la visita al centre.

L´alcalde José Benlloch i la regidora d´Educació, Aida Beteta junt amb els arquitectes i tècnics de l´Ajuntament durant la visita al centre. / ONDACERO.ES

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha visitat hui les obres que s'estan duent a terme en el CEIP José Soriano per a substituir la totalitat de la coberta del centre, un edifici inaugurat el curs 2011-2012, que presenta greus problemes de goteres i filtracions. El projecte s'executa amb càrrec al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, i va donar solución a un problema que afectava l'activitat del centre especialment en dies de pluja. El projecte compta amb un pressupot de 180.000 euros adjudicat a l'empresa Becsa.

El projecte de remodelació, que va començar a inici de desembre, contempla la substitució de més de 2.200 metres quadrats de sostre. L'obra es portarà avant en diverses fases per a no perjudicar el desenvolupament de les classes. Els treballs van començar a principis d'aquest mes de desembre i tenen un termini de dos mesos.

També els col-legis Pasqual Nacher, Concepción Arenal, La Panderola, Botànic Calduch i Escultor Ortells van a patir una remodelació a càrrec del pla Edificant.