Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Programació d'estiu a Onda Cero Catalunya

T'expliquem com respira la ciutat durant l'estiu

José Miguel Cruz es posa al capdavant del programa 'La Ciutat'. Cada migdia, a partir de les 12:30h, Onda Cero Catalunya t'explica l'actualitat i també t'ofereix propostes d'entreteniment per començar amb bon ritme la jornada. Prenem el pols d'una ciutat que no està de vacances.

Onda Cero Catalunya | Barcelona | 16/07/2015

amb Elena Fransoy

amb Elena Fransoy / Onda Cero Catalunya

Durant tot el mes d'agost José Miguel Cruz i Josep Puig capitanejaran el programa dels migdies d'Onda Cero Catalunya. Tot, per escoltar com respira l'estiu als carrers. Sense perdre el fil amb l'actualitat, el programa també es mourà per les festes, els musicals i els concerts, que són un clàssic de cada estiu. L'espai es continuarà nodrint de diferents col·laboradors durant aquestes setmanes. Hi haurà temps per a propostes musicals, per pujar a la màquina del temps, per fullejar llibres i per continuar coneixent curiositats de Barcelona.

L'espai s'emet de dilluns a divendres entre les 12:30h i les 14h i compta amb la col·laboració de le redacció d'informatius i la redacció d'esports d'Onda Cero Catalunya, que no descansen a l'estiu amb l'objectiu de mantenir puntualment informats els oients.