Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Programació especial amb motiu de la Diada

Sant Jordi treu al carrer els programes d'Onda Cero Catalunya

Els diferents espais d'Onda Cero Catalunya s'han realitzat un any més des del centre de Barcelona. Com cada 23 d'abril, els programes i els informatius de l'emissora han explicat aquesta jornada a peu de carrer.

Onda Cero | Barcelona
| 23/04/2014
Els Imperdibles des de Plaça Catalunya

Els Imperdibles des de Plaça Catalunya / Onda Cero

Com cada 23 d'abril, Onda Cero Catalunya ha estat present a la festa de Sant Jordi amb edicions especials dels diferents programes de la casa. Ha estat una jornada que ha donat el tret de sortida a les 12:30h amb el programa 'La Ciutat'. Albert Lesan i Mònica Günther han portat a terme el programa des de l'escenari de Plaça de Catalunya, copsant les primeres sensacions un dia tan important. Han passat per l'estudi mòbil diferents escriptors i el monologuista Goyo Jiménez. També ha passat pel programa l'alcalde de la capital catalana Xavier Trias.

A les 14:20h Miriam Franch ha fet el relat del matí de Sant Jordi també des d'allà en un monogràfic 'Notícies Migdia'. Un informatiu que ha posat especial atenció a les diferents declaracions polítiques de la jornada, però també a les roses i als llibres. A les 15h Albert Arranz s'ha posat al capdavant del programa 'Ona Esportiva', que un any més no ha faltat a la cita amb els seguidors del futbol. Com no podia ser d'altra manera, amb la tertúlia habitual de cada dia.

Ja a les 19h, enfilant el tram final de Sant Jordi, Llucià Ferrer ha animat a tots els vianants de Plaça de Catalunya amb el seu programa 'Els Imperdibles'. Acompanyat per Gemma Tarragó i també per la Iaia Antònia. I amb l'actuació de la cantautora Elena Gadel, que presenta disc aquest Sant Jordi 2014.

A banda dels programes en directe, també s'ha realitzat des de Plaça Catalunya una edició especial de 'Gente Viajera Catalunya' amb Esther Eiros i Carles Lamelo.