Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Un programa per llepar-se els dits!

Eduard Pascual i Mònica Günther t'acompanyen cada dijous de 21h a 21:30h a la sintonia d'Onda Cero Catalunya per posar-te a la taula els plats més suculents.

Onda Cero | Barcelona
| 25/09/2013
Eduard Pascual i Mònica Günther

Eduard Pascual i Mònica Günther / Onda Cero

Un programa sobre gastronomia, entenent el bon menjar com a cultura.  Una aproximació a aquest àmbit des de molts vessants i amb un to fresc, jove i actual. Tot tipus de receptes, ingredients, beures, restaurants, esdeveniments i ofertes gastronòmiques comentats amb xefs i personatges rellevants que expliquen els seus secrets culinaris.

Entre els col·laboradors del programa s'hi troben Xavier Güell, Fundador del club Sibarit.us i amant de la gastronomia. Cada setmana parla d'un producte sibarita per posar al cistell de la compra. Xesco Bueno, xef del Restaurant Ca l'Esteve, col·leccionista de llibres gastronòmics i autor del bloc GASTROMIMIX. Cada setmana porta una recomanació literària relacionada amb la gastronomia.

A banda d'aquestes col·laboracions de luxe, Dos a la cuina també presenta cada setmana un plat principal, és a dir, una entrevista amb un personatge rellevant del món de la gastronomia.