Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Onda Cero Catalunya farà entrevistes a tots els candidats i un debat amb els números 2

La campanya també es podrà seguir a traves del web de l’emissora i de les xarxes socials.

ondacero.es | Barcelona
| 08/11/2011
Xavier Casanovas, Cap d'Informatius d'Onda Cero Catalunya

Xavier Casanovas, Cap d'Informatius d'Onda Cero Catalunya / Onda Cero

Onda Cero a Catalunya farà un especial seguiment informatiu de la campanya de les eleccions generals del 20-N amb espais a tots els seus informatius i una secció diària al magazine dels migdies “La Ciutat” (de dilluns a divendres, de 12:30h a 14h) que presenta Albert Lesan, on es connectarà amb els periodistes de campanya i s’oferirà un resum del més destacat de cada jornada.

L’emissora farà un seguiment de l’activitat electoral dels candidats dels cinc partits catalans amb representació al Congrés de Diputats: PSC, CiU, PP, ERC i ICV. S’informarà a les quatre edicions dels informatius de Catalunya (7:20h, 8:20h, 14:20h i 20:30h), especialment a l’edició del vespre “Notícies Vespre” que presenta Robert Calvo, amb connexions amb els mítings i actes electorals, notícies i cròniques de les diferents emissores de Catalunya.A més, el cap d’informatius i continguts d’Onda Cero a Catalunya, Xavier Casanovas, farà una roda d’entrevistes als caps de llista de Barcelona de les cinc forces amb escons al Congrés: Carme Chacón (PSC), Josep Antoni Duran i Lleida (CiU), Jorge Fernández (PPC), Alfred Bosch (ERC) i Joan Coscubiela (ICV), que s’emetran del 4 al 18 de novembre a les 20:45h.

El dimecres 16 de novembre Xavier Casanovas moderarà un debat entre els números 2 de la llista de Barcelona, del PSC, Daniel Fernández; CiU, Pere Macias; PPC, José Luis Ayllón; ERC, Joan Tardà; i ICV, Laia Ortiz. El debat s’emetrà de 21h a 22h. Els àudios de les entrevistes electorals i del debat es podran escoltar en directe i posteriorment estaran disponibles al web d’Onda Cero Catalunya: www.ondacero.es/catalunya

L’emissora també oferirà el proper dilluns 7 de novembre el debat televisat cara a cara entre Mariano Rajoy i Alfredo Pérez Rubalcaba. A més, el dimecres 9 i el dijous 10 emetrà les entrevistes electorals que la directora d’informatius d’Antena 3TV, Gloria Lomana, farà als dos candidats del PSOE i el PP a Espanya. La informació sobre l’avanç de la campanya i les eleccions generals del 20-N estarà present a tots els programes de la cadena, especialment a “La Brújula” amb Carlos Alsina, “Herrera en la Onda” amb Carlos Herrera i “Júlia en la Onda” amb Júlia Otero. Les entrevistes als candidats, l’anàlisi dels periodistes i el dia a dia de la campanya també es podran seguir al twitter d’Onda Cero i a traves del web: www.ondacero.es

El diumenge 20 de novembre Carlos Alsina presentarà un programa especial informatiu a partir de les 20h per seguir la nit electoral amb connexions amb les seus del PSOE, PP, IU, CiU, UPyD, PNB o ERC per seguir el detall del recompte dels vots i les primeres valoracions polítiques. També es comptarà amb l’anàlisi dels diversos experts que participaran al programa especial.