Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

La informació més pròxima al migdia i al vespre

Cada dia a les 14:20h Miriam Franch t'explica les notícies més destacades del matí a Catalunya. I a les 20:30h Robert Calvo recull totes les informacions del dia i les amplia.

Onda Cero | Barcelona
| 24/10/2012
Miriam Franch i Robert Calvo, editors Informatius Onda Cero Catalunya

Miriam Franch i Robert Calvo, editors Informatius Onda Cero Catalunya / Onda Cero

Els Serveis Informatius d'Onda Cero Catalunya es posen en marxa a primera hora del matí amb dues desconnexions al programa Herrera en la Onda a les 7:20h i les 8:20h sota l'edició de Miriam Franch. És l'hora en que la informació de servei i les primeres informacions de la jornada són protagonistes al Notícies MatíMiriam Franch també és l'encarregada de recollir totes les notícies del matí en una altra de les desconnexions diàries. És a l'informatiu Noticias Mediodía, que dóna temps a les 14:20h per a l'actualitat regional al Notícies Migdia.

Robert Calvo és l'encarregat de recollir totes les informacions de la jornada, amb les veus dels protagonistes i els sons de l'actualitat al 'Notícies Vespre. Un informatiu de trenta minuts que ofereix de manera ràpida i fresca els temes essencials del dia, amb temps per a la informació meteorològica i també del trànsit. Política, economia, societat, cultura i esports nodreixen aquest programa que cada dia posa el punt i final amb una noticia positiva.

Tots els informatius es poden seguir a través de les nostres emissores a Catalunya (Barcelona 93.5 FM, Girona 98.9 FM, Lleida 94.1 FM, Tarragona 95.3 FM, Vilanova i la Geltrú 96.3 FM, Alt Maresme 102.4 FM i 540 OM) i també a través del web d'Onda Cero. En directe i a la carta.