Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

#ElCandidat espera la teva participació

Onda Cero Catalunya enfila el camí cap a la campanya electoral amb aquest programa que servirà per donar a conèixer les propostes programàtiques de cada un dels candidats i candidates a les eleccions catalanes del proper 25 de novembre.

Onda Cero | Barcelona
| 19/10/2012
Imatge de l'estudi 1 d'Onda Cero Catalunya

Imatge de l'estudi 1 d'Onda Cero Catalunya / Onda Cero

El divendres 19 d'octubre Onda Cero Catalunya estrena una nova edició de "El Candidat". Un programa que aquesta emissora ja va posar en antena durant la campanya electoral de l'any 2010 i que ara recupera per a aquesta campanya del 2012. Es tracta d'un espai que comptarà amb la presència dels candidats i candidates de les diferents forces polítiques amb representació al Parlament de Catalunya. Xavier Casanovas serà l'encarregat de portar a terme l'entrevista amb el líder de cada una de les formacions.

"El Candidat", però, comptarà també amb la participació de públic en directe i d'una fila zero de convidats que també podran efectuar les seves preguntes al candidat o candidata en qüestió. A més, es nodrirà de les preguntes que els oïents facin a través del telèfon i de les xarxes socials.