LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Rutes per La Rambla per tornar a atreure els barcelonins

Si hi ha un carrer que els companys de la ràdio trobem a faltar és La Rambla. De passar-hi cada dia a no trepitjar-lo des de fa gairebé tres mesos. El seu quilòmetre i escaig a dia d’avui, si no estiguéssim en situació de pandèmia, estaria ple de turistes passejant pels seus racons. Però des d’Amics de la Rambla treballen per tal de recuperar la Rambla pels barcelonins en aquest estiu tan singular que viurem enguany on es preveu que el turisme estranger sigui molt inferior a d’altres anys.

Mónica Günther

barcelona | 02.06.2020 16:23

L’Associació d’Amics de La Rambla vol potenciar els encants d’aquesta artèria principal de Barcelona i per això recupera una sèrie de rutes que ens permeten descobrir racons desconeguts d’aquesta emblemàtica via de la capital catalana.

Es tracta d’unes rutes que en el seu dia ja van ser un atractiu i ara es recuperen per posar en valor els teatres, comerços i locals que fa dècades que donen vida i personalitat pròpia a aquest carrer.

Amb la idea que La Rambla no sigui un territori exclusiu per a turistes sinó també pels locals, Xavi Massip, gerent d’Amics de la Rambla, ha explicat a La Ciutat amb Mònica Günther les diferents iniciatives que volen engegar. A més de les rutes, l’associació també es planteja posar en marxa packs per tal que les parelles o famílies puguin passar temps d’oci al voltant de la Rambla.