Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

El comerç alerta que les restriccions poden ser l’estocada definitiva al sector

Les mesures anunciades pel govern han topat amb l’oposició frontal de restauradors i comerciants. De fet els dos sectors asseguren que tan bon punt les mesures es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat, les recorreran davant el jutge.

Redacción
 |   | 15/10/2020

Demanaran mesures cautelars, és a dir, que el jutge deixi en suspens les restriccions mentre no hi ha sentència. I és que tant l’hosteleria com el comerç critiquen que se’ls responsabilitzi de l’augment de contagis després d’haver complert totes les mesures de seguretat. El vicepresident de Retailcat i president de Barcelona Comerç Salva Vendrell ha estat aquest matí a La Ciutat. Aquest migdia el tribunal ha demanat més concreció sobre la mesura a la Generalitat, que els ho ha fet arribar pocs minuts després. Un cop la norma es ratifiqui, es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat.