Más de uno ourense
Fitur e Botelo en Se nos va la Olla
O espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, viaxou hoxe a Fitur para dar conta da presentación de Xantar e Termatalia. Asemade coñecemos os embutidos Murias de Petín.
Temas
Más de uno ourense
O espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, viaxou hoxe a Fitur para dar conta da presentación de Xantar e Termatalia. Asemade coñecemos os embutidos Murias de Petín.
Salón Xantar
O conselleiro de Sanidade avanzou que se superaron as 150.000 consultas dos 94 novos nutricionistas de atención primaria.
Más de uno ourense
A celebración do Salón Gastronómico Xantar no recinto feiral de Expourense ata este domingo centrou o espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense.
Más de uno ourense
As novas do venres 03 de Novembro, con Paco Sarria, coa información de Ourense e a súa provincia, así mesmo os titulares de prensa e as novas do Tempo.
Gastronomía
Salienta que a gastronomía é o segundo motivo polo que nos visitan os viaxeiros, que cada vez son máis: 5,7 millóns ata setembro, un 6% máis que o ano pasado.
Más de uno ourense
As novas de Ourense e a súa provincia, con Jesús Alvarez.
Más de uno ourense
As novas do xoves 02 de Novembro, con Paco Sarria, coa información de Ourense e a súa provincia, así mesmo os titulares de prensa e as novas do Tempo.
Gastronomía
O delegado territorial subliñou que “a gastronomía é o espazo transversal a todas as familias e todas as rexións; onde, a carón dunha mesa, sempre acadamos puntos de encontro satisfeitos do que poñemos enriba dela, porque, entre outras cousas, nós sabemos comer ben xa que posuímos produtos extraordinarios dos que sempre dá conta Xantar”.
Xantar
O Salón Internacional de Turismo Gastronómico celebra a súa 24a edición en Expourense entre o 2 e o 5 de novembro.
Gastronomía
O obxectivo do certame é promover o uso da castaña tanto na cociña tradicional como na innovadora.