Temas

Voluntariat

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Voluntariat i donacions es donen la mà en una nova edició del Gran Recapte d’Aliments

Aquest divendres i dissabte, 24 i 25 de novembre, arriba una nova edició del Gran Recapte d'Aliments, la recollida física d’aliments amb presència de voluntariat als establiments, mentre que la campanya continuarà fins al 30 de novembre per a les donacions econòmiques. A les comarques de Lleida hi haurà uns 300 punts de recollida i més d'un miler de voluntaris, tot i que encara faltaria incorporar-ne entre 300 i 400 més. A La Ciutat Lleida en parlem amb la Teresa Farré, directora del Banc dels Aliments de Lleida, que ve acompanyada per la Carme, encarregada d'organitzar la xarxa de voluntariat de les terres de Lleida.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

La Copa Amèrica busca voluntaris a Vilanova i al Garraf per col·laborar en les regates prèvies del setembre

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Xavier Prat, responsable del Pla de Voluntariat de la Copa Amèrica de vela que ens explica com va la convocatòria per ser voluntari en la regata prèvia que es celebrarà del 14 al 17 de setembre a Vilanova, quins requisits són necessaris i quines són les tasques que hauran de desenvolupar. La convocatòria està oberta fins el 15 de juliol.

TERCER SECTOR

Plataforma del Voluntariat, creciendo para ayudar a los demás

La Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana sigue creciendo con el objetivo de promocionar y difundir la acción voluntaria en la sociedad y desarrollar actividades que impulsen el ámbito del Tercer Sector para colaborar en su potenciación y desarrollo.

Caixa Popular es uno de sus principales colaboradores.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB ARNAU VILA

Vilanova i la Geltrú estrena un nou punt de voluntariat

El nou punt de voluntariat de la ciutat no només dóna servei a totes aquelles persones del municipi interessades en realitzar voluntariats, sinó que també ajuda a les entitats solidàries de la ciutat.