Temas

vilanova

Onda Cero Pontevedra

Más de Uno Pontevedra (07-10-2020)

Abrimos o programa repasando a actualidade do día e fixándonos na evolución da pandemia en Marín e Vilanova de Arousa. Buscamos a previsión metereolóxica e, no tempo da entrevista, convidamos á nova delegada da Xunta en Pontevedra, Luisa Piñeiro. Completamos o programa en compañia do músico Óscar Ibáñez coa súa sección de historias musicais: "Alén do Mar". O peche dos mércores trae unha pequena historia escondida nas páxinas dun libro coa voz de Carmen Quinteiro.

La Ciutat amb Pablo Alcaraz

La Ciutat al Vendrell 23/01/2019

Programa especial des del Vendrell, amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana 2020. Parlem amb l'alcalde, 1r tinent d'alcalde i regidora de cultura de la capital del Baix Penedès. Rebem a Pemi Fortuny, Carlota Baldrís i Gemma Ventura per explicar-nos la història de l'himne de la capitalitat cultural i finalitzem fent ruta museística amb els directors dels museus del Vendrell.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 12/07/2019

Diferències entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya pels acords comarcals del Garraf i l’Alt Penedès. Els republicans critiquen als seus socis de govern pactar amb el PSC i arraconar, diuen, a Esquerra. Parlem també de festivals, el Sons Solers que avui se celebra a la finca Mas Solers, i a l’entrevista del dia, parlem amb Lluís Amaré, president de l’associació de veïns Centre Vila.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 11/07/2019

Parlem de dispositiu especial que ha dissenyat l’ajuntament de Sitges per garantir la neteja de la via pública durant l’estiu, també de castellers perquè l'ajuntament de Vilanova ha obert el termini per veure la diada castellera el proper 3 d'agost des del balcó i a l'entrevista del dia, Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles per parlar de la festa major.