Temas

vilanova

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 09/07/2019

L’hospital Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú denuncia que el departament de Salut vol retallar els metges que ara mateix hi ha a urgències. Dels tres que hi ha per torn, volen destinar un a l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. A l'entrevista del dia parlem amb Miquel Altaldill que presenta la segona part de 'Dades per a la història de Vilanova'

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 08/07/2019

El 90% és la previsió d'ocupació per aquest estiu a Vilanova que desenvolupa un pla de màrqueting turístic per promoure el turisme tranquil. És el que ens ha explicat en Joan Manel Gallego, gerent de l'Estació Nàutica i coordinador de Vilanova turisme. I avui portem un festival però diferent, els Sons Solers a Sant Pere de Ribes i en parlem amb el seu director, en Jordi Bernet.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

El ViJazz arriba amb una novetat, els Kids&Jazz per un públic més familiar

Avui s'inaugura una nova edició del ViJazz, la tretzena, amb més de 30 cellers i 19 tastos. També amb un espectacle dedicat als més menuts de casa i a les famílies, els Kids&Jazz. De tot plegat en parlem amb Maria Bassegoda, responsable de comunicació del ViJazz que acaba aquest diumenge.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 05/07/2019

Estem a les portes d'un cap de setmana que arriba ple de propostes. A Sitges, se celebra la tretzena edició de la festa de la poesia. A Vilanova i la Geltrú, els esports de lliscament per aigua, mar i aire seran la principal atracció en el marc del Juanita's Beach Sport Festival. I a Vilafranca del Penedès, el ViJazz arriba ja a la tretzena edició.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

La lluita contra la contaminació d'un col·lectiu de veïns de Vilanova

Avui parlem de contaminació amb Maribel Ruiz, representant del col·lectiu de veïns contra la contaminació a Vilanova i la Geltrú. Sabrem quan va començar aquest moviment i ens parla de la xerrada que hi ha organitzada per demà divendres per tractar la contaminació atmosfèrica a la capital del Garraf.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 04/07/2019

El Museu Maricel de Sitges està d’estrena amb l’exposició “Realisme(s) a Catalunya 1917-1936 del Picasso clàssic al Dalí surrealista”, que reivindica el moviment realisme màgic català més enllà del tardo noucentisme. També parlem de festivals, del VIDA que comença avui amb Madness com a cap de cartell i del festival Jardins Terramar Sitges que ha penjat el cartell d’entrades exhaurides pel concert d'Aitana. I a l'entrevista, parlem amb Maribel Ruiz, representant del Col·lectiu de Veïns contra la Contaminació a Vilanova i la Geltrú.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Joan Manel Gallego: "a Vilanova esperem una previsió d'ocupació del 90%"

Avui volem conèixer quines són les previsions d’ocupació a Vilanova i la Geltrú de cara a aquests mesos de juliol i agost, el pic de l'estiu, també els productes que ofereixen als turistes i ho fem parlant amb Joan Manel Gallego, gerent de l’estació nàutica i coordinador de Vilanova turisme.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 03/07/2019

La denominació d’origen Penedès es marca un objectiu claríssim, en cinc anys, poder ser la primera zonade producció 100% ecològica. És el que proposa el seu president, Joan Huguet tot i que és conscient que és un repte, diu, bestial. I a l’entrevista d’avui, volem conèixer quines són les previsions d’ocupació a Vilanova i la Geltrú de cara a aquests mesos de juliol i agost i parlem amb Joan Manel Gallego, gerent de l’estació nàutica i coordinador de Vilanova turisme.