Temas

telecinco

PROGRAMA COMPLETO

Como el perro y el gato (07/08/2021)

Carlos Rodríguez comienza con una editorial sobre la situación del maltrato animal en España. Presentado por Carlos Rodríguez e Iván Cortés y con la colaboración de Guillermo Enrich e Io Almagro. Producido por Beatriz Ramos y con la realización de David Fernández Marcos y Jorge Zamorano

JULIA EN LA ONDA

La tele con Monegal: 'La casa fuerte' y el peluche

Ferrán Monegal nos habla en Julia en la Onda de los contenidos más destacados de la parrilla televisiva. Nos habla del último episodio de ‘La casa fuerte’, en el que Yola Berrocal y Leticia Sabater han sido las ganadoras de esta entrega. Además, nos cuenta “la performance un poco cutre” pero “sensacional” que se marcó Paco Porras en el ‘Sábado Deluxe’.

JULIA EN LA ONDA

La tele con Monegal: TV3, "el templo del Palmar de Troya independentista"

Ferrán Monegal critica “la labor sistemática de agitación, propaganda e intoxicación” que ha hecho TV3 durante los últimos cuatro años, “silenciando lo que no les gusta y magnificando lo que les interesa”, además de que hace una comparación con el Palmar de Troya donde “solo van los que creen en el credo independiente”. Monegal también nos habla de ‘La casa fuerte’ y espectacularización de la incultura.

JULIA EN LA ONDA

La tele con Monegal: 'La casa fuerte' y la "ratomaquia"

Ferrán Monegal nos habla en Julia en la Onda de los contenidos más destacados de la parrilla televisiva. Analiza ‘La casa fuerte’ - que logró casi un 30% de audiencia -, en la que Fani y Christofer, exparticipantes de ‘La Isla de las tentaciones’, han anunciado la posibilidad de que Fani esté embarazada.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/03/2020

Avui hem fet La Brúixola dels musicals, amb motiu de la visita d'Estíbaliz Ruiz i de Pablo Puyol per a berenar. Tots dos formen part de l'elenc del musical 'A Chorus Line' (Teatre Tívoli, Barcelona). A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quin és el seu musical preferit. En Jaume Mas ens ha portat la càpsula del temps fins al 1990 per explicar-nos el naixement de Telecinco i hem fet debat sobre l'eutanàsia amb diferents experts i actors implicats en aquest debat. La Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

La Betty i la Bea van fer audiències impensables avui en dia

Avui la Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha portat al 25 d'octubre de 1999, quan es va estrenar a Colòmbia 'Yo soy Betty, la fea', tot un fenomen televisiu en aquell país, que més tard va viatjar a Espanya amb gran èxit també. Però el gran èxit se'l va emportar l'adaptació 'Yo soy Bea', que va emetre Telecinco i que va trencar audímetres. El seu minut d'or de totes les temporades va congregar 10.236.000 espectadors, un 51,7% de l'audiència.

LES FAVES DEL DIVENDRES

Els reporters del procés potser necessitaran l'ajuda dels 'Guardian Angels'

El David Cervelló ha vingut un divendres més a servir-nos les faves tendres. Cada divendres dissecciona l'actualitat i ens l'ofereix des d'un punt de vista crític i amb molt d'humor. Aquesta setmana les ha repartit als manifestants independentistes que han agredit la reportera de Telecinco Laila Jiménez, també els polítics que no es posen d'acord de cara a la campanya electoral i, per acabar, fava per al contradictori (i peculiar) líder del PP de Barcelona Josep Bou.