Temas

Start Up

L'ACTUALITAT, A FONS

La moda sostenible ja és una realitat i té segell català

Avui hem parlat amb la responsable d'una start-up catalana que ha re-inventat el món de la moda fent-la més accessible i també sostenible. La María José González és part responsable de l'empresa Pislow, que també vol ajudar a treure la moda del rànquing de sectors més contaminants de l'economia.

BSTARTUP A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup Signaturit

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa Signaturit, una startup que permet la signatura electrònica de tota mena de documents de manera àgil i eficaç.

BSTARTUP A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup Room Monitor

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa Room Monitor, una empresa que elimina les molèsties dels apartaments turístics.

BSTARTUP A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup Able Human Motion

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa Able Human Motion, una empresa de Barcelona que ha creat el primer exoesquelet lleuger, àgil, fàcil d'utilitzar i econòmic que permet que persones amb discapacitat puguin tornar a caminar.

BSTARTUP A ONDA CERO CATALUNYA

BStartup Aeinnova

Onda Cero Catalunya connecta els emprenedors explicant-te les seves històries d'èxit i també els desafiaments a què han fet front en el seu camí per fer realitat els seus projectes empresarials. Un espai elaborat en col·laboració amb el programa BStartup de Banc Sabadell. Avui coneixem la història de l'empresa Aeinnova, una startup industrial molt tecnològica i enfocada a la indústria 4.0 i orientada a la sostenibilitat industrial i la seva competitivitat.