Temas

síndica

Informativo matinal Álava

Más de uno Álava (8:20) 21/05/2021

7 agencias de viaje han cerrado sus puertas en Álava durante la pandemia. Casi año y medio con una caída de ventas que ronda el 90%. El sector, que ve peligrar su supervivencia, se ha unido en una nueva asociación. Nace ABAE, la Asociación de Agencias de Viaje de Álava

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Síndica de Barcelona veuria bé obrir els bars i restaurants unes hores durant el dia

La Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, en unes declaracions al programa La Ciutat, ha avalat la proposta d’obrir bars i restaurants per tal de donar una sortida a un sector que està sent molt castigat amb aquesta pandèmia i també per tal que la ciutadania pugui esbargir-se, sempre garantint les mesures de seguretat.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 23/07/2018

Els taxistes de Barcelona aniran a la vaga 48h entre dimecres i dijous en protesta al recurs de Foment a la normativa de l’AMB que limita les llicències de les companyies de VTC. També parlarem de les botigues d’animals amb la veterinària Marta Legido i la Síndica de Greuges de Barcelona demana que es modifiqui el reglament de la targeta de transport T-16 per no perjudicar els joves nascuts a començaments d’any. Entrevistem el biòleg David Jara que ens descobreix els secrets de les plantes a “El reino ignorado” i parlem de cuina saludable amb la Gina Estapé.