Temas

Palamós

LA GRAN BRÚIXOLA

A Palamós tenen un jardí únic i fet per la gent gran

Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres amb la seva secció 'La Gran Brúixola'. Avui ens ha portat fins a Palamós, on el 'Centre de Dia Palamós Gent Gran' ha presentat el projecte 'Una flor, un somriure'. Es tracta d'un jardí que servirà de recurs pedagògic, social i ambiental. Ja l'han visitat més de 500 nens i nenes.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/05/2019

Avui hem explicat que l'OMS reconeixerà la síndrome del treballador cremat com a malaltia en la seva propera classificació. L'audiència ens ha explicat com allibera les tensions del dia a dia a la feina. I hem berenat amb Sílvia Melero, companya periodista que ha elaborat el manual 'Luto en colores'. En Miguel Cáceres ens ha portat històries de la gent gran a Palamós. I amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/12/2018

Salut investigarà la mort d'una dona a l'Hospital de Palamós després d'esperar 7 hores a urgències. Save The Children reclama la instauració d’un nou procediment d’atenció integral pels nens i nenes que pateixen aquests abusos sexuals. I també hem explicat que l'atur puja de 3.000 aquest mes de novembre.

Los Misterios de Fran. Tras La España Mágica - Misterios con Fran Conteras

Expediente Palamós. Enigmas y Misterios del Claustro de Ciudad Lineal

Esta semana en los “Misterios con Fran Contreras” cogemos mochila y abrimos el cuaderno de campo para viajar por nuestra geografía romántica y legendaria en busca de las huellas de los gremios de constructores medievales y recuperar del olvido la biografía de los primeros anticuarios españoles del siglo XX. En “Los Misterios de Fran” ponemos rumbo al legendario y mágico románico y reabrimos un expediente marcado por la historia y el misterio que despertó la curiosidad y el interés hace más de medio siglo y que permanece olvidado y rodeado de incógnitas. El enigmático y misterioso Claustro de Ciudad Lineal. El caso del mágico claustro románico que apareció en Madrid en los años cincuenta y fue redescubierto en Gerona hace seis años, donde la historia es leyenda y la leyenda se convierte en historia. Viajamos por las ciudades de Zamora, Salamanca, Madrid y Gerona, acompañados por el periodista y escritor José María Sadia, autor del libro “El Ultimo Claustro. Los enigmas del Caso Palamós", tras las huellas, claves y secretos de un claustro medieval que mantuvo y mantiene en vilo a historiadores, arquitectos y arqueólogos, que guarda y atesora numerosos interrogantes por responder y secretos por desvelar.