Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nens

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  L'assejtament contra les persones joves pot sortir molt car

  Avui ha vingut a berenar al programa l'Emily Rivas, la portaveu de Save The Children a Catalunya. Amb ella hem analitzat les dades del darrer informe de l'entitat, que alerta del preu que poden pagar els joves que són assetjats per altres joves o bé per adults. A més, hem analitzat la situació de pobresa que viu més d'un quart de la població juvenil.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 30/10/2018

  Avui hem dedicat el programa als pallassos, que tantes alegries ens han donat i ens segueixen donant. I hem fet un homenatge al més gran de tots ells: hem lloat la figura de Miliki. Ens ha visitat a l'estudi un altre pallasso, en Tortell Poltrona i hem berenat amb aquest home que ha fet riure fins i tot a nens i nenes refugiats. I, a més, hem explicat l'actualitat de Catalunya.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 05/09/2018

  El govern assegura que només aplicarà el 155 a Catalunya si la Generalitat trenca la legalitat. La meitat dels infants catalans adoptats de Rússia i Ucraïna tenen algun trastorn de l’espectre alcohòlic fetal, i en el 20% dels casos presenten Síndrome d’Alcoholisme fetal. I també hem explicat que l'home mort en un tiroteig a Reus seria el responsable d'un homicidi a Cambrils al 2008.