Temas

nens

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Per alimentar els més petits de casa cal, sobretot, sentit comú

Avui han vingut a berenar amb nosaltres un home i una dona que són experts en nutrició. Són la Lucía Martínez i l'Aitor Sánchez, que presenten la guia '¿Qué le doy de comer?' (Paidós). És un compendi amb consells per alimentar aquestes personetes en edat de creixement i que es rebel·len contra aquelles coses que no els agraden.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'assejtament contra les persones joves pot sortir molt car

Avui ha vingut a berenar al programa l'Emily Rivas, la portaveu de Save The Children a Catalunya. Amb ella hem analitzat les dades del darrer informe de l'entitat, que alerta del preu que poden pagar els joves que són assetjats per altres joves o bé per adults. A més, hem analitzat la situació de pobresa que viu més d'un quart de la població juvenil.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

No saps què fer aquest estiu amb els nens?

És la proposta d’avui del coach de La Ciutat, en Julio Rosales, aprofitar aquests mesos per començar a fer que siguin més independents. Activitats amb la família, de col·laboració, plans culturals i aprendre també a socialitzar-se.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 30/10/2018

Avui hem dedicat el programa als pallassos, que tantes alegries ens han donat i ens segueixen donant. I hem fet un homenatge al més gran de tots ells: hem lloat la figura de Miliki. Ens ha visitat a l'estudi un altre pallasso, en Tortell Poltrona i hem berenat amb aquest home que ha fet riure fins i tot a nens i nenes refugiats. I, a més, hem explicat l'actualitat de Catalunya.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 05/09/2018

El govern assegura que només aplicarà el 155 a Catalunya si la Generalitat trenca la legalitat. La meitat dels infants catalans adoptats de Rússia i Ucraïna tenen algun trastorn de l’espectre alcohòlic fetal, i en el 20% dels casos presenten Síndrome d’Alcoholisme fetal. I també hem explicat que l'home mort en un tiroteig a Reus seria el responsable d'un homicidi a Cambrils al 2008.