Temas

MUD

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tot a punt per l'edició més ambiciosa del Festival de Músiques Disperses de Lleida

La setzena edició del MUD, Festival de Músiques Disperses, festival pioner de neo-folk a l'estat espanyol comptarà en l'edició d'enguany amb artistes com Baiuca, Enredadas (Martirio, Uxía, Carmen Parísi i A Pedreira), Kumbia Bouruka, Pau Vallvé, Las Karamba i Socunbohemio. El certamen tindrà lloc a diversos escenaris de Lleida des d'aquest dijous i fins diumenge, amb la novetat del concert inaugural d'Enredadas a la Llotja. En parlem a La Ciutat Lleida amb Xavi Roma, organitzador del MUD.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida. Ens en anem a Guissona amb la companya d'Onda Cero Catalunya Laura Pons que ens explica com s'està gestionant l’acollida a persones refugiades arribades d’Ucraïna. Parlem del MUD, el Festival de Músiques Disperses de Lleida, que aquest dijous dona el tret de sortida a l'edició número 15 del festival de neo-folk pioner a l’estat espanyol, que aquest any com a novetat s’obre a diferents escenaris de la ciutat de Lleida, amb una programació molt variada i amb perspectiva de gènere. En parlarem amb el seu director artístic, Arnau Sabaté. Tindrem els remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions de llibres i propostes literàries amb Marta Planes i l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Arriba la 15a edició del MUD, amb una programació paritària que s'obre a diversos escenaris únics de Lleida

De d'aquest i dijous i fins diumenge Lleida torna a acollir el Festival de Músiques Disperses, el MUD, un festival pioner de neo-folk a l'estat espanyol que aquest any com a novetat s'obre a diversos escenaris de la ciutat de Lleida, com el dipòsitdel Pla de l'Aigua, l'església de Sant Martí o el Centre d'Art La Panera, a més del tradiciónal Cafè del Teatre. A La Ciutat Lleida n'hem parlat amb Arnau Sabaté, que s'estrena a la direcció artística del festival que aquest any aposta per la perspectiva de gènere, amb una programació paritària que combina artistes rellevants amb emergents i el talent local.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Xavi Roma, organitzador del MUD, el Festival de Músiques Disperses que es celebra aquest cap de setmana adaptat a les circumstàncies després de suspendre l'edició de l'any passat, just quan es va declarar l'estat d'alarma. Torna el MUD recuperant la programació de proximitat que tenia prevista. Els remeis naturals del naturòpata Albert Rami i parlem de carrers del barri de Pardinyes en clau 8-M amb Joan Ramon González, president de l'Assocació d'Amics de la Seu Vella de Lleida. Repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem del Festival de Músiques Disperses, el MUD, amb Xavi Roma, organitzador del Festival. Als petits plaers, la Marta Romera avui ens convida a fer meditació en directe i parlem de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago. Agenda cultural de Lleida i comarques.

Dimecres 06/03/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Remeis naturals amb Albert Rami. Entrevista amb Antoni Gorgues, director de la 13a edició del MUD, Festival de Músiques Disperses. Novel·les escrites i protagonitzades per dones, amb Marta Planes.

Dijous

La Ciutat Lleida 01/02/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Carlota Benet, que ens presenta el seu llibre "Papitu. El somriure sota el bigoti". Parlem de la Fira Lleida Ocasió i entrevista amb Arlo, grup lleidatà que actua a la festa presentació del MUD.

después de que se denunciaran que los resultados de las elecciones son fraudulentos

La fiscal general de Venezuela abre una investigación sobre las elecciones a la Asamblea Constituyente

La fiscal general de Venezuela, Luisa Ortega Díaz, ha abierto este miércoles una investigación sobre las elecciones a la Asamblea Constituyente después de que Smartmatic, la empresa encargada del sistema de voto electrónico en Venezuela,denunciara que los resultados de las elecciones son fraudulentos. "He designado dos fiscales para investigar a cuatro rectoras de la Comisión Nacional Electoral por este hecho tan escandaloso. Pedimos que se haga una auditoría con expertos nacionales e internacionales", ha aseverado Ortega.