Temas

lonely planet

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 25/06/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo.

Avui parlant de com es prepara el sector del turisme rural per a aquesta temporada d’estiu. Ens ho explicarà Tere Vilà, gerent de l’associació de cases rurals de Girona. La directora editorial de GeoPlaneta, Núria Cabrero ens explica com són les noves guies de Lonely Planet per a aquest estiu, els parlem dels reptes del turisme sostenible i visitem l’hotel Dom, a Organyà, Lleida.

OFRECIDO POR TURISMO DE TOULOUSE

Com preparar les vacances d’estiu?

La millor manera de preparar une svacances és fer-se amb una bona guia de viatge. El segell Lonely Planet ha presentat una nova col·lecció de guies més visuals i pensades per a les noves generacions de viatgers

Nueva guía

Aragón en la palma de la mano con Giasomo Bassi y Lonely Planet

Cuando viajamos, sobre todo a países extranjeros, normalmente consultamos qué podemos ver en nuestro destino. Lonely Planet lleva más de 50 años mostrando a los viajeros información, lugares donde dormir, comer o ir de compras de cientos de destinos en todo el mundo. Y por primera vez, ha editado una guía sobre Aragón.

Un alto en el camino

Galicia es para el verano

Los viajeros de Lonely Planet escogen GALICIA como el destino local favorito para este verano. A través de sus redes sociales ha realizado una macro encuesta a su activa comunidad de viajeros españoles con una pregunta única: ¿Cuál sería tu destino local favorito para viajar este verano? Más de 20.000 viajeros han dado su opinión y el destino más votado fue Galicia. En este podcast puedes volver a escuchar la entrevista con Andrea Nogueira, autora de la guía de Galicia editada por Lonely Planet.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Cadis és una de les millors destinacions del món per al 2020 segons Lonely Planet.

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo parlem del llistat 'Best in travel' 2019 que acaba de fer públic el prestigiós segell editorial Lonely Planet. Cadis és una de les millors destinacions del món per al 2020 com ens explicarà l'editora Nuria Carbrero, que també ens donarà detalls de les novetats editorials de Geoplaneta i de llibres que ens ajuden a descobrir el món.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 02/11/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui sabrem quines novetats editorials presenta la prestigiosa editorial Lonely Planet, que acaba de fer públic el seu llistat de destinacions ideals per visitar el 2020. Nuria Cabrero, editora del segell ens parlarà dels 'Best in travel 2019'. La pròxima setmana Barcelona serà la capital del vermut amb l’arribada del Campari Unexpected Red Social Club, que aterra al Museu d’Art Modern i que celebra el centenari de la creació del Negroni, un còctel que va néixer a la ciutat italiana de Milà. Avui també coneixem la història de Jorge Juan-Creix i Jenifer Cando, una parella que va decidir deixar la seva feina per dedicar-se a viatjar i les seves aventures els han canviat la vida. I acabarem fent surf a Cantàbria, una de les destinacions més punteres d’Espanya en aquesta disciplina esportiva, els suggerirem un recorregut per les millors platges càntabres.

LA SETMANA DEL TURISME

Llibres per viatjar aquest estiu amb Gente Viajera

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo repassa alguns dels clàssics de la literatura de viatges i també les novetats editorials que ens donen idees per viatjar amb esperit lliure.

LA SETMANA DEL TURISME

Els millors llocs d'Europa per marxar de vacances

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo repassa el llistat 'Best in Europe' de Lonely Planet perquè de vegades, per marxar de vacances no cal anar molt lluny. Dins de Catalunya tenim molts racons que son patrimoni de la humanitat, senders, pobles amb encant i centres culturals que val la pena conèixer. Si ampliem al focus al nostre país, cada comunitat autònoma té molt a oferir-nos... però, què me’n diuen d’Europa? En aquest podcast els donem les millors propostes al Vell Continent.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Vaitgem a les Dolomites amb Giacomo Bassi

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem entrevistat a Giacono Bassi, escriptor i viatger que acava de publicar la guia Lonely Planet de les Dolomites.

Magazine presentado por Chema García y Susana Valdés.

Sevilla en la Onda / 25 de Octubre de 2017.

HOY EN SEVILLA EN LA ONDA...Hablamos de la designación de Sevilla como mejor ciudad del mundo para visitar el año que viene por parte de la prestigiosa guía de viajes Lonely Planet. Es la primera ciudad española que lo consigue el y año Murillo ha tenido mucho que ver en ello. ¿Qué le parece?