Temas

Iceta

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 17/05/19

Meritxell Batet presidirà el Congrés dels Diputats i Manuel Cruz, el Senat. El Tribunal Suprem permet al Oriol Junqueras, Jordi Sánchez, Josep Rull, Jordi Turull i Raül Romeva anar a les corts el 20 de maig per tramitar les seves actes de parlamentaris.

EN JULIA EN LA ONDA

El Gabinete: El veto a Iceta

En tiempo de gabinete, analizamos con Elisa Beni, Juan Manuel de Prada y Arantxa Tirado el veto del Parlament a la designación de Miquel Iceta como senador, y por lo tanto, como posible presidente del Senado. El voto en contra de los partidos independentistas y la abstención de PP y Ciudadanos genera una situación que nunca había sucedido. ¿Se destruye así el último puente al diálogo que podía haber entre el Gobierno y el independentismo?

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 16/05/19

El Parlament no ha ratificat a Miquel Iceta com a senador, impedint que pugui anar a presidir la cambra alta. I en la cursa per les municipals a Barcelona el candidat d’Esquerra, Ernest Maragall, assegura haver respòs a la proposta d’Elsa Artadi, de Junts per Catalunya, de fer un cara a cara per contrastar projectes. I també hem explicat que la Fundació Castell de Peralada ha presentat el Primer Premi Europeu Carmen Mateu.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 15/05/19

Si no hi ha una sorpresa d'última hora, Miquel Iceta no serà senador i per tant no podrà ser president del Senat. Hem estat també molt pendents de la declaració de Quim Torra al TSJC com a investigat per la seva negativa a retirar els llaços grocs de la façana de la Generalitat en campanya electoral. I també hem explicat que la Fiscalia vol enviar a judici per organització criminal els directius de TV3 i Catalunya Ràdio i altres responsables del Govern per l’organització del referèndum.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/05/19

Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sánchez podran sortir de la presó el proper 21 de maig per assistir als plens constitutius del Congrés dels Diputats i del Senat. A tot això, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, obre la porta a presentar un recurs al Tribunal Constitucional si el Parlament dijous no accepta la seva designació com a senador. I també hem explicat que ha estat identificat el conductor que el passat mes de març va atorpellar un nen a la Diagonal de Barcelona.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 08/05/19

Miquel Iceta serà el president del senat en substitució de Pío García-Escudero. Els polítics presos que han estat escollits al Congrés i al Senat, demanen al Tribunal Suprem que se’ls deixi en llibertat per poder prendre possessió i exercir el càrrec. La seguretat continua centrant la precampanya municipal després dels últims incidents a Ciutat Vella.