Temas

Freddie Mercury

30 años de la muerte del cantante de Queen

¿Cómo era Freddie Mercury en la distancia corta?

En Por fin no es lunes recordamos a Freddie Mercury 30 años después de su muerte causada por una complicación derivada del sida. ¿Cómo era fuera de los escenarios el cantante de Queen? Se lo preguntamos al productor y periodista musical Julián Ruiz.

Con José Luis Salas

Discoforum: Freddie Mercury

José Luis Salas le rinde homenaje a la estrella, ahora leyenda, Freddie Mercury en el aniversario de su muerte.

HABLA, PUEBLO, HABLA

L'audiència ha decidit ressuscitar...

Avui, que han ressuscitat els franquistes amb el segon enterro de Franco, hem preguntat a l'audiència quin personatge de la història traurien de la tomba i tornarien a la vida. I la veritat és que ens ha quedat un grup de zombies força interessant.

HABLA, PUEBLO, HABLA

L'audiència de #LaBrúixola és rockera

Avui hem volgut parlar dels vells rockers que encara a dia d'avui segueixen emocionant amb la seva música a moltes persones. Entre elles, les que escolten aquest programa de ràdio, que ens han demostrat que són molt 'rockeres'. Hem recordat músics com Loquillo, Miguel Ríos, Tina Turner o Freddie Mercury.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Mercury i Caballé: la millor fotografia musical de Barcelona

La càpsula del temps (sostenible) de la Georgina Boixereu ens porta cada dia a diferents moments de la història. Però encara mantenim un fil amb el record que hem tingut aquest dilluns per a Montserrat Caballé, perquè hem recordat que un 8 d'octubre de 1988 va cantar a La Font Màgica de Montjuïc amb Freddie Mercury la millor cançó que mai s'ha fet sobre la capital de Catalunya.

MULTITUD DE HOMENAJES EN INTERNET

Freddie Mercury cumpliría hoy 73 años

Cuando apenas faltan dos meses para que se cumplan 28 años de su muerte, las redes sociales se han llenado de mensajes en homenaje a Freddie Mercury. El mítico cantante de Queen cumpliría este jueves 5 de septiembre 73 años.