Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

El berenar de La Brúixola

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  'Los Secretos' celebra 40 anys de música al paradís

  Gairebé dues dècades després de la tràgica mort d'Enrique Urquijo, ànima de Los Secretos, el seu germà Álvaro segueix mantenint viva la flama d'aquest grup. Ara celebren 40 anys de carrera musical amb la seguretat de no haver canviat, de mantenir l'essència que els va veure néixer. Álvaro Urquijo ha vingut a berenar amb nosaltres i ens ha presentat 'Mi paraíso', el seu darrer treball.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  L'humor i la comèdia eren més lliures temps enrere

  Avui ha vingut a berenar a #LaBrúixola l'artista Jose Corbacho, que ens ha citat cada divendres a les 11 de la nit al Teatre Poliorama de Barcelona per dir-nos que 'Ante todo mucha calma', que aquest és el títol del seu monòleg. A més, amb ell hem repassat altres moments de la seva carrera, com el seu temps a La Cubana, al programa Homozapping o bé al cinema. Dins seu hi viuen Garci i el Pato Donald junts. Molt fort!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  La lluita contra la Sida ha de preocupar tothom

  El doctor Bonaventura Clotet ha visitat l'estudi 1 d'Onda Cero a Les Rambles de Barcelona per a berenar amb Robert Calvo. Tots dos han conversat sobre l'estat actual del VIH a Catalunya, de la consecució de les vacunes preventiva i terapèutica en aquesta matèria i també de l'estigma que segueix present a la societat. El dia 18 de novembre se celebra la gala People In Red, que servirà per recaptar fons per a poder seguir la recerca sobre el VIH-SIDA.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Pastora Soler: 'La 'copla' m'ha ajudat a cantar al desamor'

  La cantant de Coria del Río ens ha presentat el seu nou disc 'Sentir', que acaba de sortir al mercat i que arriba quan ella està embarassada de 6 mesos. Aquest fet, el d'elaborar aquest treball en estat de gestació, assegura que li confereix un to molt especial al disc, amb molt sentiment. En ell parla de les seves filles, del seu marit, i de la vida en general. I explica que la 'copla' amb la que va començar la seva carrera li ha donat els ingredients i la base per poder cantar grans balades de desamor.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Amaia Salazar torna a aparèixer a la vida de Dolores Redondo

  Avui ha vingut a berenar al programa l’escriptora Dolores Redondo, que ens porta, de nou, al seu personatge més estimat i també reconegut pels seus seguidors. Rescata Amaia Salazar per a la seva nova novel•la ‘La cara norte del corazón’ (Destino). La protagonista de la trilogia de El Baztán ens porta ara als Estats Units. Concretament, a Nova Orleans.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  'El Drogas': Escoltar i abraçar són coses senzilles que poden salvar persones

  Avui hem berenat amb Enrique Villarreal 'El Drogas', ex-integrant de la banda de rock 'Barricada', que ara ens presenta el seu darrer treball en solitari. Ell ens ha explicat la seva història personal, la seva relació amb les drogues i com en va sortir i també com crea la seva pròpia música fora del grup que el va portar a la fama. És un paio tranquil, que viu a Pamplona i que adora la seva companya, la Mamen.