Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

és una reducció del deute de 55 euros per habitant

Vila-real tanca el pressupost de 2014 amb 3,5 milions d'euros de romanents i

L'alcalde, José Benlloch, dóna compte de la liquidació pressupostària, que fixa l'endeutament en un 43% enfront del 72% que hi havia en 2011

El romanent aconseguit es destinarà a la Ciutat Esportiva i les diferents regidories

ondacero.es | Vila-real | 18/03/2015

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha donat compte de la liquidació del pressupost de 2014, que es tanca amb un romanent de 3,5 milions d'euros i una important reducció del deute local, que si situa en un 43% enfront del 72% de deute amb què es va iniciar el mandat municipal en 2011.

En aquest sentit, la liquidació pressupostària revela que l'endeutament del consistori s'ha reduït en els últims quatre anys, passant de 426 euros per habitant als 370 euros per habitant actuals (55 euros menys per veí).

En relació als romanents, Benlloch detalla que els 3,5 milions d'euros d'estalvi procedents de la liquidació del pressupost es destinaran fonamentalment a finançar la Ciutat Esportiva que s'està construint en la Bassa d’Insa.

En concret, la infraestructura rebrà una consignació de 1,6 milions d'euros, de manera que s'evitarà haver de finançar-la via préstec, tal com preveien els comptes de 2015.

La resta dels romanents, amb prop d’1,9 milions, es destinaran a completar els pressupostos de les diferents regidories.