VOLUNTARIS RECLAMEN MATERIAL

La xarxa solidària 'makers' reclama material per poder seguir amb la seua tasca

La principal necessitat són les gomes elàstiques, làmines PVC i filaments per a les impressores 3D.

ondacero.es

Castellón | 04.05.2020 18:29 (Publicado 04.05.2020 18:28)

Imagen de archivo: mascarillas.
Imagen de archivo: mascarillas. | Onda Cero

El col·lectiu makers que de manera desinteressada elaboren peces amb impressores 3D per als EPIS reclama material per poder seguir amb la seva tasca. Segons Santi Arrufat, u dels membres del col-lectiu que realitza este treball de forma desinteresada, ha assenyalat que al no tractar-se d'una entitat jurídica no poden rebre donacions econòmiques però sí de materials, entre els quals destaca la necessitat de comptar amb bosses de 25x30 centímetres, gomes elàstiques per a les viseres i per a les ulleres de protecció, així com làmines de PVC de format A4 de les quals s'utilitzen per a enquadernació. També necessiten donacions de filaments PLA i/o PETG per a les impressores 3D.

Els makers de Vila-real, que formen part del col·lectiu sorgit també a nivell provincial, i del que formen part ja 300 voluntaris, han realitzat viseres de protecció autoritzades per la Conselleria de Sanitat per a la Policia Local i Protecció Civil i per a altres col·lectius que requerien d'aquesta mena de material. Amb la col·laboració de Protecció Civil, s´han repartit aquest dies lots de 50 tires de subjecció per a màscares, que han fet arribar a les residències.

Es pot contactar amb el col·lectiu tant per a realitzar donacions com per a sol·licitar material a través de l'adreça www.makerscastello.org.