Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

El Villarreal Club de Futbol contruïx un jardí públic enfront de l´estadi

El jardí comptarà amb 1.176 metres i un parking subterrani per al club, i un espai en superficie per l´aparcament del veïnat.

ONDACERO.ES | CASTELLON | 02/10/2018

L´alcalde José Benlloch junt amb el regidor de Territori Emilio Obiol i el president del Villarreal Club de Futbol Fernando Roig.

L´alcalde José Benlloch junt amb el regidor de Territori Emilio Obiol i el president del Villarreal Club de Futbol Fernando Roig. / ONDACERO.ES

L'entorn de l'Estadi de la Ceràmica guanyarà un nou espai obert per a la ciutadania. L´Ajuntament de Vila-real i el Villarreal Club de Futbol, han arribat a un acord de col•laboració per a construir una nova plaça pública en els 1.176 metres quadrats que resultaran de la demolició d'una promoció immobiliària fallida al carrer de Blasco Ibáñez, enfront de l'entrada VIP de l'estadi. El Villarreal CF assumeix el cost íntegre de l'operació, que suposa una nova fase en el projecte de millora contínua de l'estadi i el seu entorn urbà.

L'acord pren el relleu d'aquestes actuacions, la remodelació de la tribuna o el canvi de nom de l'estadi com a element de promoció internacional, per a dotar el barri d'un nou espai públic, guanyar places d'aparcament i aprofitar les infraestructures existents per a dotar al Villarreal CF d'un párking subterrani.

L'operació parteix de l'existència al carrer de Blasco Ibáñez de l’esquelet d’una promoció d'habitatges abandonada a conseqüència de la crisi immobiliària, amb un aparcament subterrani ja conclòs. Després d'adquirir l'estructura, el Villarreal CF està procedint ja a la seua demolició. En aquest projecte el Villarreal CF podrà aprofitar el subterrani com a aparcament per al club i, en la superfície, construirà una nova plaça oberta per al veïnat; un nou espai públic per guanyar també algunes places de pàrquing en superfície per als veïns.