Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real posa en marxa la comissió per la convivència entre penyes i veïns

Demà divendres primera reunió entre politics, veïns i representants del món de la festa.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 21/03/2019
La comissió especial pretén endurir les sancions a les penyes que incomplisquen la normativa de convivència.

La comissió especial pretén endurir les sancions a les penyes que incomplisquen la normativa de convivència. / ONDACERO.ES/vila-real.es

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat la convocatòria oficial de la primera comissió especial per a la lluita contra l'incivisme, la brutícia i les molèsties i per a garantir la convivència entre penyes i veïns.L´objectiu de la comissió és tractar d´estudiar l´enduriment de les sancions a les penyes, per mitjà de la renovació de l´Ordenança de Convivència Ciutadana, que permetrà “inclús i per primera vegada poder tancar penyes definitivament que incomplisquen la normativa” apunta el primer edil.

Serà demà divendres 22 de març, a les 13.00 hores, quan la comissió, integrada per membres de tots els partits polítics segons representació institucional, representants del món de la festa i dels veïns. La trobada, que estarà presidida inicialment pel primer edil, posteriorment passarà a ser presidida per la coordinadora general d'Alcaldia i regidora de Seguretat Ciutadana Silvia Gómez.

La comissió té previst reunir-se cada 15 dies, encara que l'alcalde és conscient que “a dos mesos per a les eleccions no dóna temps de fer tot el treball”. “Les primeres modificacions que es puguen fer ara, les farem, però quedaran qüestions que s'hauran de reprendre després de les eleccions.