OLLA DE LA PLANA

El Restaurant Los Maños s'ha alçat amb el Premi Pasqual Batalla a la millor olla de la plana

El xef i estrela Michelin, Miguel Barrera, entre el jurat professional de les jornades gastronòmiques.

ondacero.es

CASTELLON |

Un total de 14 restaurants participen en les XI jornades de l´Olla de la Plana | ONDACERO.ES

Vila-real ha clausurat l'onzena edició de les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… olla de la Plana, celebrades durant tot el mes de novembre en 13 restaurants de la ciutat, amb el lliurament dels guardons a la millor olla.

La Taberna Los Galgos ha aconseguit el segon premi, mentre que les olletes de Birbar, espai gastronòmic i Rincón La Olivereta han obtingut, en igualtat de punts, el tercer lloc d'aquesta edició del certamen.

El Jurat professional ha estat format per Miguel Barrera, xef i propietari del restaurant Cal Paradís, amb 1 estrela Michelin renovada aquesta mateixa setmana; Emilio Miralles, xef i propietari del restaurant Al D'Emilio; Francisco González, crític gastronòmic; Conchita Ibáñez, presidenta de l'Associació Ames de casa de Vila-real; i Ignacio Porcar, professor de l'Escola d'Hostaleria Costa de Azahar del Grau de Castelló.