Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

El món de l´esport recorda Laura Luelmo

El Club Triatló Vila-real rebutja el darrer assassinat masclista amb una eixida runner.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 20/12/2018
Els ciutadans ´s´han sumat a l´acte de protesta convocat pel club Triatló Vila-real amb eixida des de l´Estadi de la Ceràmica.

Els ciutadans ´s´han sumat a l´acte de protesta convocat pel club Triatló Vila-real amb eixida des de l´Estadi de la Ceràmica. / ONDACERO.ES

Els ciutadans de Vila-real han acudit a la crida del Club Triatló Vila-real per recordar la jove Laura Luelmo assesinada quan eixia a córrer amb una quedada runner enfront de l´estadi de la cerámica, que ha il-luminat la seva façana de color morat en rebuig a l´assasinat de Laura i contra la violència de gènere.

Amb aquesta acció des del club volen demandar que Les dones puguen córrer lliures, soles i sense por i açò mateix ho volen reivindicar en totes aquelles situacions en què una dona s'assenta en perill o acaçament pel fet d'anar sola i ser dona.