PREMIS 20 DE FEBRER VILA-REAL

L'Hostal Sant Joan, Pilar Cerisuelo, Rosana Cantavella, Pascual Falcó ‘Saleta’, Manuel Usó ‘el Roget’ i Paula Pérez Luceño seran reconeguts amb els Premis 20 de Febrer

Els reconeixements s´entregaran quan les condicions sanitàries ho permitisquen.

ondacero.es

CASTELLON | 20.01.2021 10:18 (Publicado 20.01.2021 10:17)

Ajuntament de Vila-real
Ajuntament de Vila-real | ONDACERO.ES

Els grups municipals han acordat hui en Junta de Portaveus atorgar aquests reconeixements.

L'Hostal Sant Joan és un dels establiments més antics i de major arrelament a la ciutat, amb una important presència en l'activitat sociocultural vila-realenca i contínua col•laboració amb el consistori.

La periodista Pilar Cerisuelo, directora del programa de televisió Cuatro al dia i pregonera de la Setmana Santa local en 2018, és una altra de les premiades enguany.

Rosanna Cantavella, filòloga especialitzada en literatura medieval i catedrática.

Pascual Falcó Sala, ‘Saleta’, president del Club Ciclista Vila-real, promotor del GP Vila-real-Morella i persona molt implicada en la vida esportiva de la ciutat.

Manuel Usó Cheza, ‘el Roget’, carnisser de professió i president de la secció local de l'Adoració Nocturna Espanyola.

Paula Pérez Luceño, infermera jubilada i implicada en la defensa de drets civils, humans i socials, original de Càceres però vila-realenca de cor.

D'altra banda, l'Ajuntament va constituir la setmana passada la Comissió de treball per a l'organització de l'acte institucional en record i homenatge a les víctimes de la covid-19. De momento s'han començat a plantejar propostes per a donar forma a l'acte cívic amb el qual el consistori vol rendir record i homenatge a totes les víctimes de coronavirus.