VILA-REAL

La Junta de Festes publica les bases per al cartell de les festes patronals

El cartell inclourà enguany el logotip del 400 aniversari de la beatificació de Sant Pasqual.

ondacero.es

CASTELLON | 27.02.2019 08:53

La Junta de Festes presenta les bases del concurs del cartella anunciador de les festes patronals de 2019.
La Junta de Festes presenta les bases del concurs del cartella anunciador de les festes patronals de 2019. | ONDACERO.ES

La Junta de Festes de Vila-real ha publicat les bases del concurs que decidirà el cartell anunciador de les festes de Sant Pasqual i de la Mare de Déu de Gràcia de 2019. El certamen està obert a artistes, dissenyadors i aficionats, tant nacionals com estrangers, que podran presentar els treballs que estimen convenients i que optaran a dos premis en metàl•lic, de 480 euros cadascun.

El jurat estarà format per la reina i dames de les festes, dues persones relacionades amb les arts gràfiques i el disseny gràfic, el president de la Comissió de Penyes i els presidents de la Junta de Festes i de la seua Comissió de Cultura, així com pel secretari de l'entitat. Un dels dissenys guanyadors es convertirà en el cartell que il•lustre les festes de Sant Pasqual, que se celebren del 10 al 19 de maig, i que haurà d'incloure necessàriament el logotip del 400é aniversari de la beatificació de Sant Pasqual; l'altre guanyador anunciarà les festes de la Mare de Déu de Gràcia, del 30 d'agost al 8 de setembre.