FÒRUM OCUPA´T

El Fòrum Ocupa´t prepara la tercera edició de forma semipresencial

La cita, aquest mes de noviembre, s´ha dividit en dues jornades diferenciades per a les conferències i les entrevistes.

ondacero.es

CASTELLON | 12.11.2020 14:18

El Fòrum Ocupa´t prepara la tercera edició de forma semipresencial
El Fòrum Ocupa´t prepara la tercera edició de forma semipresencial | OCUPAT.ES

El Fòrum Ocupa’t prepara la seua tercera edició, amb l'objectiu de batre els seus propis rècords i servir de pont entre ofertes d'ocupació i demandants de treball de tots els perfils. Per a això, el fòrum s'ha dividit en dues jornades diferenciades, en les quals es garantiran totes les mesures i protocols de seguretat contra la covid-19: les Conferències per a l'èxit del dimecres 18 de novembre i la Marató d'entrevistes del 25 de novembre.

La jornada de conferències, que s'impartiran de manera semipresencial a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán, té caràcter formatiu i comptarà amb quatre intervencions, entre elles la de Julio de la Iglesia, tècnic TEDAX i coach o Joan Carles Rosselló, actor i director escènic. La jornada se celebrarà en un format híbrid, que combina l'assistència presencial amb aforament limitat amb la retransmissió en directe per les xarxes socials municipals i de l'esdeveniment. L'assistència, que serà gratuïta prèvia inscripció en www.ocupat.es, tindrà un aforament limitat i controlat, amb mesurament de temperatura i desinfecció de calçat i mans a l'entrada, així com distància de seguretat entre butaques.

La part “pràctica” del fòrum es viurà en la Marató d'entrevistes. El mètode és el següent: les empreses participants publiquen les seues ofertes d'ocupació actives en la pàgina web www.ocupat.es, i les persones interessades poden presentar la seua candidatura inscrivint-se en el web i adjuntant el seu currículum. L'organització revisa cadascuna de les candidatures rebudes i, a aquelles que s'ajusten al perfil demandat per les empreses, se'ls assigna una hora concreta per a mantindre una entrevista de treball durant la jornada.