Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Dones Rurals porten a Vila-real hui dilluns el curs Empodera´t dona

Fins divendres estarà en marxa este curs que pretén aportar eines per eixir a la situación de desigualtat.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 22/10/2018
El curs que ha donat a conèixer la regidora de la Dona arranca hui dilluns en la casa de la Dona.

El curs que ha donat a conèixer la regidora de la Dona arranca hui dilluns en la casa de la Dona. / ONDACERO.ES

La Regidoria d'Igualtat, Convivència i Cultura de Pau de Vila-real col•labora amb Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR PV), que els dies 22, 23, 24 i 25 d'octubre porta a la ciutat el curs Empodera't dona, que tindrà lloc a la Casa de la Dona. “Es tracta d'un taller de formació que pretén ajudar les dones amb més dificultats a adquirir eines perquè puguen emprendre alguna activitat que els ajude a tenir una exida laboral", explica la regidora d'Igualtat, Rosario Royo.

Les assistents podran donar resposta a preguntes com què fer per a eixir de la situació de desigualtat o què poden aportar les dones a la societat, a més d'aprendre què és l'empoderament . El curs està destinat a dones víctimes de violència de gènere, així com amb rendes baixes i per sota del Salari Mínim Interprofessional o que formen famílies monomarentals amb càrregues familiars no compartides. També està indicat per a immigrants, dones d'ètnia gitana, exrecluses, majors de 45 anys, amb algun tipus de discapacitat o prostitutes.

El curs promet ser molt pràctic i la gent s'anime; només han d'acudir a les 10.00 hores de dilluns per a formar part del projecte.