Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Onda Cero Catalunya estrena nova temporada

Carles Lamelo presenta des d'ara el programa 'Això no és tot'

ondacero.es |  | 03/05/2011

Logo ONDA CERO egm

Logo ONDA CERO egm / ondacero

La cadena de ràdio ONDA CERO CATALUNYA aposta per l’estabilitat de la seva graella i inicia la temporada 2010-11 dels seus programes en català amb pocs canvis. La principal novetat es produeix al programa magazin de les tardes “Això no és tot” (19h-20h) que serà presentat per Carles Lamelo amb l’objectiu de potenciar la participació, les entrevistes i l’actualitat de Catalunya. L’emissora manté Albert Lesan al capdavant dels migdies amb “La Ciutat” (12.30h-14h), Albert Arranz seguirà conduint la informació esportiva amb “Ona Esportiva” (15h-16h), Robert Calvo serà l’editor de l’informatiu “Notícies Vespre” (20.30h-21h) i Juan García es farà càrrec de l’anàlisi diària de l’actualitat econòmica a “La Plaça” (21h-22h).

El magazin dels migdies “La Ciutat” serà conduït una temporada més per Albert Lesan amb l’objectiu de mantenir l’èxit d’oients aconseguit fins ara amb una aposta radiofònica que combina l’actualitat ciutadana i social amb la participació dels oients, els concursos i les entrevistes a personatges famosos i polítics amb un estil proper, fresc i dinàmic. Per altra banda, el magazin “Això no és tot” portarà aquesta temporada el segell de Carles Lamelo amb un repàs a les notícies del dia diferent, plantejant qüestions que preocupin als oients i provocant una reflexió amb veu alta al voltant de l’actualitat més propera. Lamelo ha presentat aquest estiu el programa de cadena “Noches de radio", i ha treballat als informatius i en diversos programes de l’emissora.

Pel que fa al programa d’economia “La Plaça”, el director i presentador del programa, Juan García, seguirà comptant amb els millors experts i col·laboradors per valorar el dia a dia de la informació econòmica, que en un context de crisi econòmica incrementa el seu interès per part dels ciutadans. Per aquest motiu, “La Plaça” vol aprofundir encara més en la informació diària i també donar més cabuda a les notícies econòmiques més locals.

Un altre canvi significatiu de la temporada 2010-11 es produeix els caps de setmana al programa “L’Agenda” (dissabtes i diumenges a les 7h.) que a partir d’ara serà presentat per Mònica Günther per oferir recomanacions per gaudir de les hores de lleure amb seccions i experts en cine, llibres, moda, tendències o música. A més, ens descobrirà les aficions preferides de polítics, cantants, escriptors o actors famosos.

Als esports, Albert Arranz continua presentant i dirigint el programa “Ona Esportiva” (de dilluns a divendres, 15h-16h), amb tota l’actualitat esportiva i l’espai de tertúlia per analitzar les notícies del món de l’esport a Catalunya, amb especial atenció als dos primers equips catalans el Barça i l’Espanyol. Una de les màximes del programa serà la participació amb els oients per totes les vies possibles, tant a traves d’internet i el facebook com dels missatges curts del telèfon mòbil.

Pel que fa als informatius, Robert Calvo continua al davant de l’informatiu “Notícies Vespre” (de dilluns a divendres, 20.30h-21h) per presentar les notícies més destacades de la jornada, amb entrevistes als protagonistes de l’actualitat, reportatges, connexions amb els periodistes de les emissores d’Onda Cero Catalunya, i la informació de servei amb la previsió del temps i l’estat del trànsit a la xarxa viària catalana. Per la seva banda, Míriam Rucandio debutarà com a presentadora de les edicions “Notícies Matí” (de dilluns a divendres, 7.20h i 8.20h) i “Notícies Migdia” (de dilluns a divendres, 14.20h).

A les matinades segueix una temporada més el programa “No són hores” amb Carlos Garde i Marc Casanovas de dilluns a divendres, de 1:30h a 6h. En aquest nou curs, es vol mantenir la complicitat amb els oients, la participació i l’entreteniment però amb noves seccions i col·laboradors que sorprendran als oients més fidels.

Per altra banda, segueixen els programes “Pont Barcelona Madrid” amb Víctor Bottini (dilluns i dimarts de 21.30h a 22h) i “Temps de Luxe” (dissabtes i diumenges d’una a dues de la matinada) presentat per Isaac Martín i Fernando de Páramo. El programa portarà a les ones ofertes d’oci curioses i extraordinàries per als amants del luxe amb propostes per fer escapades, viure caps de setmana de somni o fer regals especials.

Pel que fa als cap de setmana, els oients podran seguir escoltant el programa de divulgació “En Bones Mans” (dissabtes, 7.30h i 16h) de Carles Aguilar, l’espai de salut i d’informació al consumidor d’Onda Cero Catalunya amb consells, notícies i entrevistes a metges, experts i organitzacions mèdiques per posar a l’abast dels oients informacions d’interès que serveixin per millorar la seva qualitat de vida i benestar físic.